Wpis z mikrobloga

Witam. Mam problem. Zalozylem #coinbase jakies 5 miesięcy temu. Od tego czasu w zakładce ucz się i zarabiaj nie dostałem żadnego quizu. Dodam tylko, że kupiłem krypto za 10 euro. Ale wiecznie widzę takie coś. Czy ktokolwiek zmagał się z podobnym problemem i znalazł rozwiązanie?
Rbkk - Witam. Mam problem. Zalozylem #coinbase jakies 5 miesięcy temu. Od tego czasu ...

źródło: Screenshot_20231028-072451_Coinbase

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@maniok: @Kroledyp @wiesiu2 na wallecie mam zrobionych kilka questow, ale nigdy żaden quiz w zakladce learn nawet za dolara się nie pojawił. Pisałem do supportu w tej sprawie. Gość mi odpisał, że wszystko z kontem jest w porządku xD.
  • Odpowiedz
  • 2
@Rbkk no cóż. Może za mały ruch masz na koncie. Ja swego czasu kopałem krypto na moim GTX1060 i co jakiś czas przelewałem to na coinbase to tam transfer był bez prowizji więc pewno przez to traktują mnie inaczej niż konto które miało tylko jedną wpłatę. Z samych questów na coinbase i coinbase wallet wpadło spokojnie ponad 80$. Wszystko co wejdzie konwertuje i wyciągam na zewnętrzny portfel, więc na koncie ciągle
  • Odpowiedz