Aktywne Wpisy
aa-aa +523
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
WielkiNos +94
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ucisniony sie znalazl.
#bekazlewactwa
Otóż minister edukacji Anna Zalewska oświadczyła w wywiadzie dla wPolityce.pl, że organizowanie Tęczowych Piątków w szkołach jest sprzeczne z prawem, gdyż łamie prawo oświatowe.
"Ubrania i ozdoby nie mogą propagować treści zabronionych prawem, faszystowskich, nazistowskich, promujących (...) mniejszości seksualne" - przepis takiej treści znajduje się w statucie Zespołu Szkół im. Jadwigi Grodzkiej w
@andromenda: chyba "obużon***" skoro galaktyka?
Małżeństwa homo (także te kościelne - temat istnieje w kościele w Niemczech), adopcje homo, "edukacja" seksualna w szkołach, inkluzja, parytety.
Już pomijam to że małżeństwa homo w kościele są irracjonalne - Biblia mówi wyraźnie, że homosekualizm jest obrzydliwy w oczach Boga - oni to dobrze wiedzą, nie obchodzi ich sakrament małżeński tylko zapełnienie istniejącej instytucji nową rewolucyjną