Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +136
Zacznijcie pić w pogodę, jak obecna 3-4l wody dziennie. Badania Narodowego instytutu zdrowia człowieka (PZH) nawet mówią o tym, że statyczny „bystry” Polak pije okolo 1l w szczytach do półtora litra wody dziennie. Plus do tego w perspektywy pracy medyka mając do czynienia z pacjentami co doznali udaru cieplnego to albo odwodniony i dopity jeszcze alkoholem, albo dwie szklanki wody dziennie, a potem „POGOTOWIE! MORDERCZE UPOŁY MNIE ZABIJAJO”. Zabija was głupota i
PanNieznanypl +20
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
Der Onet czy Watch Dog Polska?
Moim zdaniem Der Onet, bo oni skupiają się na szkalowaniu całego narodu Polskiego. A apogeum to było jak próbowali wmówić, że Polacy są gorsi niż Niemcy za czasów Hitlera. A zrobili to pomimo że badanie na jakie się powoływali mowiło coś wręcz przeciwnego. Obrzydlistwo.
Das Watch Dog Polska to szkalują jednak tylko wybrane grupy społeczne, przeważnie te które nie łykają bezwzględnie tęczowej propagandy. No i oczywiście niszczą zaradnego człowieka w zakresie osiągnięcia sukcesu w sporcie, a konkretnie to sędziowaniu najwazniejszych meczów piłkarskich.
Tak czy owak jedna i druga organizacja działa na szkodę wolności przeciętnego Polaka.
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
I będzie boleć jeszcze wiele lat, Dariuszku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@onucoutkajpysk: o ile Onetowcy nie są zwartą grupą i zdarzają się ciekawe artykuły czy felietony, o tyle watch dog to jest absolutny ideologiczny ekstremizm nakierowany ukierunkowany na zwalczanie prawicy pod jakąkolwiek postacią, czego najlepszym dowodem było włączenie się w nagonkę na sędziego Marciniaka aby odebrać mu sędziowanie finału LM
@Ryneczek: gdzie wady?
@Ryneczek: XDDDDD faktycznie, to NAJLEPSZY dowód na niszczenie prawicy XD Ehhhh... Jakie tam procesy logiczne u was zachodzą (o ile jakiekolwiek), że marnujcie czas na takie wysrywy...
@pogromca_krasnali: wasze rodziny zaboli fitfor55 i inne, podobne kretynizmy EU. Mnie na podwyżki stać, śmiem twierdzić, że twoich bliskich nie. I dobrze, mam nadzieję, że pozd... z głodu.
@datester: ałszfic normalnie, nie będzi emożna lać bezłowiowej
@datester: Oj, raczej jest odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@onucoutkajpysk: z małej, Polaku. Taki z Ciebie patriota a na języku ojczystym się rozbijasz
@Returned: jak chcesz to sobie do pracy 120 km dymaj chociażby i rowerem, ale ja wolę samochód. I nie, nie jeżdżę 20-letnim autem, ale innych nie stać na nowsze przez co ucierpią. Żeby to zrozumieć to trzeba mieć jednak więcej oleum w głowie niż kuweta kota prezesa.
Założę się o każde pieniądze, że
Sugerujesz również, że te wszystkie rządy