Aktywne Wpisy

Krole +229
źródło: kiedy jesteś idiotą wtf bhp
Pobierz
kaspil +130
W ogóle to jest jakaś abstrakcja, że Amerykanie jak mówią że idą w góry to mają na myśli że wsiadają w pickupa, jadą 3 godziny za miasto, wchodzą do lasu i tak sobie idą cztery dni bez spotykania innego człowieka, po drodze paląc ogniska i śpiąc w namiocie. Do tego jeszcze muszą pamiętać żeby wziąć rewolwer, gaz na niedźwiedzie i patelnię do smażenia jajek, a to wszystko w parku narodowym. #outdoor

Ale i tak częściej korzystam ze Steam Controlera. Mam nadzieję, że wyjdzie druga wersja.
@Chrystus: Nie ma lepszego kontrolera niż SC. No może z wyjątkiem tego w Steam Decku.
źródło: temp_file2570472513765183171
PobierzXbox ma niesłyszalne i wydajne chłodzenie, a PS5 wyje jak odkurzacz.
Jedyna zaleta PS5 to możliwość instalacji dowolnego SSDka.
@vulcanitu: haptyka, haptyka i jeszcze raz haptyka. Jak poczujesz indywidualne krople deszczu na padzie to zrozumiesz, ze nie ma powrotu dostarej technologii. Do tego adaptacyjne triggery, glosniczek, zyroskop czy lepszy krzyzak (choc to ostatnie to juz kwestia gustu)
Inb4: heptyka, trigery i inne bajery
Co z tego jak sam pad jest dużo mniej wygodny, a to jest dużo ważniejsza kwestia niż wibracje które i tak wyłączę
Jedyna gra dla której bym kupił PS5 to Gran Turismo cała reszta i tak będzie/jest na PC
@vulcanitu swoją przygodę zaczynałem z psx-em
@Lord_Mefisto Mam obie w domu i series x jest wyraźnie dużo cichszy od ps5 nie tylko jeśli chodzi o prace wentylatorów, ale też o napęd. Dla mnie jest przepaść między tymi dwoma urządzeniami jeśli chodzi o decybele może nie taka jak w przypadku laptopów i komputerów, ale jednak xbox zostawia w tyle playstation pod tym