Aktywne Wpisy

Hejcia mireczki, dziś moje 37 urodziny, życzenia złożyła mi jedna osoba, dajcie kilka plusów, bo smutno.
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
#urodziny #samotnosc #wykop30plus

Fekalny_okuratnik +164
Też uważacie pełen etat 8h pracy 5 dni w tygodniu jako niewolnictwo? Nie wliczając snu to przeznaczasz 1/2 swojej doby na robotę, a przez pozostałą połowę musisz zrobić zakupy, ugotować, zjeść, posprzątać, umyć się, pozałatwiać jakieś sprawy i pod koniec dnia zostaje ci garstka czasu dla siebie. Gdzie czas na pasje i zainteresowania? Gdzie czas na rozrywkę i rozwój? Przecież tak się k---a nie da żyć. Nie wiem jak ludzie są w

#ukraina
zabierają pracę polakom - Ukraińcy nawet z tytułem magistra pracują po magazynach
zaniżają pensje - oni właśnie cisną żeby płacili tyle, żeby nie opłacało im się wyjeżdżać do Niemiec
zajmują polakom mieszkania - xD gdzie ci zabrało ogłoszeń o mieszkaniach?
kręcą i wykorzystują programy typu 500+ - nie dostaną jeśli nie mogą, a tutaj UE dużo kasy daje na pomoc
r-----------ą sie po
@xiv7 zaden prorosyjski belkot tylko szczera prawda, jestem Pro-Polakiem, jestem za rozwiazywaniem problemow tak zeby obywatele Polski
Weź lepiej zobacz jak wygląda demografia Polski. Polska gospodarka potrzebuje tak do pracy jak tlenu, inaczej za chwilę nie będzie komu pracować na emerytury naszych rodziców już nie mówiąc o naszych.
Niezależnie kto będzie rządził w ciągu najbliższej dekady przyjedzie do Polski masa imigrantów. Możliwe, że miliony. I bardzo dobrze, bo inaczej wpadniemy w recesję podobną do Japonii zanim staniemy się bogaci.
za ich miejsce mogli by być bardziej wymagający
@xiv7: Kąfederadom
no ja p------e xD nie rozwiązujmy problemu Polakom, tylko wg. ciebie sprowadźmy ukrów chlejusów XDDD to ma sens ( ͡° ͜ʖ ͡°) @KwadratF1 idz spac
czyli malzenstwo ma 1 dziecko = 500+
2 dzieci = brak podatku dochodowego, 800+
3 dzieci = brak podatku dochodowego, 1000+, doplaty do kupna mieszkania.
4 dzieci = brak podatku dochodowego, 1200+, doplaty do kupna mieszkania
5 dzieci = brak podatku dochodowego, 1500+, doplaty do kupna mieszkania
mysle ze to co napisalem czyli bardziej sekwencyjne podejscie do 500+ z cieciami podatkow i porządną pomocą kupna mieszkań dla wielodzietnych rodzin to jest dobry start, hajs z socjalu+ przeciez wraca w duzej mierze do gospodarki w postaci sprzedanych
@adrninistrator: Takim?
źródło: russian-troll-posting-on-the-internet-sweating
Pobierz@xiv7: pisokonfiarzem
@drzdrzownica: Ale wiesz że cały czas mamy braki w kadrze lekraskiej?
Wyobraź sobie, że masz magazyn gdzie potrzeba 100 magazynierów, a masz tylko 70 zatrudnionych - czy zatrudniają 10 kolejnych komukolwiek zabierzesz pracę, skoro nadal będziesz miał 20 wolnych etatów?
@drzdrzownica: To płać im, kto ci broni?