Aktywne Wpisy
soshiu +4
Zerwalismy jakis miesiąc temu, prawdopodobnie miala na oku innego ale nie wiem jaki byl glowny powod zerwanai, moze sie znudzila mną po prostu. Poblokowalem ją wszedzie, ale zapomnialem że ma jeszcze jakieś inne konto i z niego do mnie napisała cos takiego wczoraj. Co mam o tym myślec? #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
Zjadlem_Babcie +621
100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się między dziećmi i chorymi, wole Żyda który chroni swoje dziecko niż Palestyńczyka który wysyła swoje dziecko na merkavy, wole Żyda który w sobotę idzie do bożnicy niż Palestyńczyka który najpierw spuści #!$%@? swojej kobiecie a potem pójdzie palić samochody na ulicy w imię „allahu akbar”. Wykopki, Mieszacie pojęcia, wartości i logikę z gownem byle tylko #!$%@? „zymianom”. Pieprzyć wasz bambizm
Dwóch idiotów, @Lukardio i @FENOMENALNY_CZARODZIEJ zrzuciło się na bana dla mnie. Bo jestem ruską onucą.
Tak więc, wy dwa pajace, zobaczcie to:
https://wykop.pl/wpis/71752341/czesc-mirki-w-zwiazku-z-wojna-staram-sie-pomoc-jak
Oraz całą resztę moich wpisów.
Pomagałem Ukrainie jak tylko się dało. Woziłem żołnierzy, ludzi spod granicy. Robiłem grę komputerową i nawiązałem kontakt z Majorem Czernobajewem, który mi tę grę miał wypromować. Poświęciłem gigantyczną część swojego życia, żeby im pomóc. Ba, nawet dostawałem jakieś rzeczy z Kanady i odsyłałem do nich Novą Postą.
A wy, zrzuciliście się na bana dla mnie. Bo zaplusowałem komentarz kochamcovid. Myślicie trochę? Może w życiu wam się nie układa, ale konkretnie tutaj widać, że tacy jak Wy, nigdy nie powinni mieć możliwości decyzyjnej nigdzie, bo jesteście intelektualnie za słabi, same emocje. Nie powinniście mieć takiej możliwości ani w życiu, ani w necie. Siedźcie w swoich piwnicach i miejcie tę świadomość, że nawet akcja banowania wam się nie udała.
A do ich followersów: pomyślcie trochę.
#wojna #rosja #ukraina #gorzkiezale
https://wykop.pl/wpis/72897363/update-https-wykop-pl-ludzie-manjan-398-stobanowdl
te pajace to są prawdziwe ruskie onuce, bo szkodzą ludziom, którzy Ukrainie pomagają. i tak, krytyka korupcji, którą odważyłem się podnieść, to też jest pomoc Ukraińcom.
@manjan:
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: no i to już mówi o Tobie wiele. sowiecka mentalność.
@robertkk: właśnie się przyznał wyżej.
@arais_siara nie ukrywam, że trochę mnie to wkurzyło. nie sam ban, tylko że są w ogóle w internecie samozwańcze grupki "pilnujących porządku"
a typ fenomenalny czarodziej to jest kumplem onuc
Obie strony działają w ten sposób, choć zauważam że ostatnio strona onuc bardziej myśli i pisze mądrzej, mniej tępo drze ryja. Propaganda UA jest tak głupia, że to aż niemożliwe do zrozumienia jak można
zajmijcie się naprawdę czymś pożytecznym, a nie "czyszczeniem tagu". wsiądź w samochód, jedź na zakupy żywnościowe, zrób zakupy za 500zł i zawieź pod granicę i daj żołnierzom - podkreślam żołnierzom, nie fundacjom itp. wtedy będziecie mogli powiedzieć, że robicie coś dobrego.
@arais_siara: ale już się wyżej przyznali. nawet byłem na liście "100 banów dla ruskich onuc".
a co do tego, co napisałem, ruskim się to po prostu należy, bo sami tak robią. nie popieram tortur, ale chyba nie wiesz, jakie jest nastawienie społeczeństwa rosyjskiego do tej wojny.
"ukrainiec to nie człowiek, to chochoł i naziol".
@manjan: No ale tak to już tu wygląda. Przecież była nawet na głównej afera neuropkowa gdzie na discordcie Lukardio z kilkoma innymi masowo manipulowali treściami na wykopie, wrzucając użytkowników do zgłaszania. A co smutniejsze to na tej grupie był admin wykopu Neubert, który pisał, że chce, aby społeczeństwo zostało zdziesiątkowane (covid). A istnienie tego discorda nawet potwierdził znany użytkownik
nie mówię o Wykopie, ale tak się właśnie kończy zamykanie ludziom ust.