Wpis z mikrobloga

Chciałbym osobiście podziękować jakiejś grupie zgadującej się poza Wykopem i zgłaszającej użytkowników.

Dwóch idiotów, @Lukardio i @FENOMENALNY_CZARODZIEJ zrzuciło się na bana dla mnie. Bo jestem ruską onucą.

Tak więc, wy dwa pajace, zobaczcie to:

https://wykop.pl/wpis/71752341/czesc-mirki-w-zwiazku-z-wojna-staram-sie-pomoc-jak

Oraz całą resztę moich wpisów.

Pomagałem Ukrainie jak tylko się dało. Woziłem żołnierzy, ludzi spod granicy. Robiłem grę komputerową i nawiązałem kontakt z Majorem Czernobajewem, który mi tę grę miał wypromować. Poświęciłem gigantyczną część swojego życia, żeby im pomóc. Ba, nawet dostawałem jakieś rzeczy z Kanady i odsyłałem do nich Novą Postą.

A wy, zrzuciliście się na bana dla mnie. Bo zaplusowałem komentarz kochamcovid. Myślicie trochę? Może w życiu wam się nie układa, ale konkretnie tutaj widać, że tacy jak Wy, nigdy nie powinni mieć możliwości decyzyjnej nigdzie, bo jesteście intelektualnie za słabi, same emocje. Nie powinniście mieć takiej możliwości ani w życiu, ani w necie. Siedźcie w swoich piwnicach i miejcie tę świadomość, że nawet akcja banowania wam się nie udała.

A do ich followersów: pomyślcie trochę.

#wojna #rosja #ukraina #gorzkiezale
  • 41
@manjan: a jeśli będę znowu zbanowany, to tylko i wyłącznie po tym wpisie. I wtedy może część userów będzie wiedzieć, skąd się bierze propaganda na wykopie.
@manjan: Po co się przejmujesz banem na portalu ze śmiesznymi obrazkami (obecnie są mniej śmieszne a bardzie gównianie :). To co robiłeś z własnej nieprzymuszonej woli i za pewnie nie dla poklasku ale żeby ci się dobrze na serduszku zrobiło i z tego się ciesz, że zrobiłeś coś dobrego dla drugiego człowieka, a nie przejmuj się banem na wykopie.
A wy, zrzuciliście się na bana dla mnie. Bo zaplusowałem komentarz kochamcovid. Myślicie trochę? Może w życiu wam się nie układa, ale konkretnie tutaj widać, że tacy jak Wy, nigdy nie powinni mieć możliwości decyzyjnej nigdzie, bo jesteście intelektualnie za słabi, same emocje. Nie powinniście mieć takiej możliwości ani w życiu, ani w necie. Siedźcie w swoich piwnicach i miejcie tę świadomość, że nawet akcja banowania wam się nie udała.

@manjan:
zgłosiłem cię na osobistą prośbę lukardio

@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: no i to już mówi o Tobie wiele. sowiecka mentalność.

to na pewno byli oni? Bo ostatnie o co podejrzewalbym fenomenalnego, to to, ze chce czyscic onuce z tagu (ktora nie jestes), moze petersburg cie zglosil

@robertkk: właśnie się przyznał wyżej.

@arais_siara nie ukrywam, że trochę mnie to wkurzyło. nie sam ban, tylko że są w ogóle w internecie samozwańcze grupki "pilnujących porządku"
@manjan: tutaj rządzi tylko jeden styl działania dla wszystkich kont propagandowych - 5 sekundowy tryb myślenia. I drugi punkt - ma być po naszej linii, albo zaczną się hasła "ruska onuca" "ukropoliak" etc i próby działania banami.
Obie strony działają w ten sposób, choć zauważam że ostatnio strona onuc bardziej myśli i pisze mądrzej, mniej tępo drze ryja. Propaganda UA jest tak głupia, że to aż niemożliwe do zrozumienia jak można
@Lukardio: widziałem Twój wpis (teraz już go nie ma), poza tym czarodziej Cię sprzedał.

zajmijcie się naprawdę czymś pożytecznym, a nie "czyszczeniem tagu". wsiądź w samochód, jedź na zakupy żywnościowe, zrób zakupy za 500zł i zawieź pod granicę i daj żołnierzom - podkreślam żołnierzom, nie fundacjom itp. wtedy będziecie mogli powiedzieć, że robicie coś dobrego.
Nie za to zostałeś "onucą" tylko za to mogłeś wyłapać bana

@arais_siara: ale już się wyżej przyznali. nawet byłem na liście "100 banów dla ruskich onuc".

a co do tego, co napisałem, ruskim się to po prostu należy, bo sami tak robią. nie popieram tortur, ale chyba nie wiesz, jakie jest nastawienie społeczeństwa rosyjskiego do tej wojny.

"ukrainiec to nie człowiek, to chochoł i naziol".
Chciałbym osobiście podziękować jakiejś grupie zgadującej się poza Wykopem i zgłaszającej użytkowników.

@manjan: No ale tak to już tu wygląda. Przecież była nawet na głównej afera neuropkowa gdzie na discordcie Lukardio z kilkoma innymi masowo manipulowali treściami na wykopie, wrzucając użytkowników do zgłaszania. A co smutniejsze to na tej grupie był admin wykopu Neubert, który pisał, że chce, aby społeczeństwo zostało zdziesiątkowane (covid). A istnienie tego discorda nawet potwierdził znany użytkownik