Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +307
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Od dziecka słyszę legendy, że kiedyś komuś, kuzynce sąsiada ze strony matki wpadła do domu policja i zabrała całą elektronikę, bo stary w nocy ściągnął jakiś film czy gierę. Nigdy nikogo takiego nie poznałem, a przecież w Polsce piraci się na potęgę.
Urban ledźend z tym, że można beknąć za torrenty?
Nie sądzę aby regularnie ludzi ścigali. Kiedyś była głośna akcja jakiegoś niespełnionego producenta narcystycznego grubasa z Yorkiem (chyba Kac Wawa) który zaczął szeroką akcję ścigania ludzi za pobieranie przez torrenty jego g---o filmu. Żądał bodajże 2500zł kary.
Ścigali też za
Okazało się potem, że policja miała nakaz na wszystkich, którzy mieli internet od mojego lokalnego providera. Dziwnym trafem niedługo potem zwinęłi się i
Wymiennie z 21,37 zł grzywny.