Aktywne Wpisy

Koobik +2
Szanowna nocna brać, mam trudny temat do rozgryzienia.
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe

adamsowaanon +12
Śmieszy mnie to gadanie że USA upadnie lub Chiny ich wyprzedzą.
Od 200 lat ludzie masowo wyjeżdżają do USA, z całego świata,
Skośnookie, ruskie też do tego zgniłego zachodu przez Darien gap,wszyscy tam jadą,
Jakoś nie widzę żeby Amerykanie lub Europejczycy wyjeżdżali w takiej skali do Chin, Rosji, Indii
Do
Od 200 lat ludzie masowo wyjeżdżają do USA, z całego świata,
Skośnookie, ruskie też do tego zgniłego zachodu przez Darien gap,wszyscy tam jadą,
Jakoś nie widzę żeby Amerykanie lub Europejczycy wyjeżdżali w takiej skali do Chin, Rosji, Indii
Do

źródło: 1000013685
Pobierz
Jest rok 1994 nazywacie się Stanisław, w kieszeni macie około 125 milionów złoty i idziecie do salonu kupić nowy samochód
Skoda Favorit 1.3 GLE kosztuje 118 milionów
Polonez Caro 1.6 kosztuje 121 milionów
co kupujesz?
źródło: skody
Pobierzktóry pojazd wybierasz
Luksus na dzielni. Drzwi cienkie jak z kartonu, ale rodzice mówią, że (zgrzyt) trójeczka i ciągnął jak mustang
źródło: skoda vs polonez
PobierzI nie na handel, jezdzil nimi I rodzina do samego konca. Potem kupil jakos w 2006r audi b3 I trzymał doslownie pod kocem w garazu bo mu szkoda bylo jeździć
źródło: 1543239-40-latek-wciaz-zachwyca-doskonala-forma__c_0_119_624_332
Pobierz@skud którego dużego fiata, tego sprzed 1980 czy późniejszy wysryw fso 125p bez rozumu i godności człowieka? XD
@SzubiDubiDu albo cmentarną trumnę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: Polonez-Caro MR91 promo
PobierzChoć za te pieniądze to pewnie używanego Kadeta, Sierrę czy co to tam było na czasie (na Golfa pewnie za mało).
@SonyKrokiet: Dzięki za poprawę, nie znalazłem w necie zdjęcia dokładnie odwzorowującego moją myśl