Aktywne Wpisy
Polejmnie +131
Kiedy intelekt feministki nie nadąża za jej ego.
#feminizm #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
#feminizm #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
Trueprzegryw04 +15
Jeśli myślicie,że przegraliście na loteri genetycznej i jesteście odpadami genetycznymi to uświadomie wam,że nie jest aż tak źle.
Ja niedługo lv 20
-170 cm wzrostu
-drobna ektomorficzna budowa(drobne nadgarstki,wąskie barki,itp)
-baby face
-depresja
Ja niedługo lv 20
-170 cm wzrostu
-drobna ektomorficzna budowa(drobne nadgarstki,wąskie barki,itp)
-baby face
-depresja
@tytanprime: wymien dwie takie osoby
@KwasneJablko: Na 200% chodzi o mamę i tatę, który jakoś nie chcą zrozumieć, dlaczego Korwin jedną drogą dla kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Krytyka władzy jest potrzebna zawsze, jakby TVN nie krytykowało PiSu to z dużym prawdopodobieństwem miałbyś dzisiaj 3 kadencję i władzę absolutną bandy oszołomów, która zawłaszczyła rząd, prezydenta, sądownictwo, spółki skarbu państwa, służby mundurowe i trybunał stanu.
Zrujnowali ten kraj do takiego stopnia, że zmierzamy tą samą
@tytanprime: a mnie rozwalają tacy freethinkerzy, które myślą że te 3 partie mogłyby mieć wspólna tubę propagandowa i nie widzę w tym żadnych sprzeczności
Zobaczymy czy TVN będzie krytykować nowo wybrany rząd,Tuska,i inne ich pomysły
Teraz wszystko będzie zawłaszczone przez KO,lewicę, i trzecią drogę.
Ale przecież to będzie "dobre" zawłaszczenie.
@tytanprime: zobaczymy. Jak będą robić źle to tak samo będę ich krytykował. Na razie porównując wcześniejsze rządy pis vs po no to kvrwa po wygrało przez deklasację.
Zaczynamy rundę drugą i obserwujmy.
@tytanprime: Gdybyś tylko Tusk już kiedyś rządzil i moglibyśmy sprawdzić, jak wtedy było ლ(ಠ_ಠ ლ)
Chłopie, za poprzednich ich rzadów to i TVN i TVP tłukli o każdej aferze.
@tytanprime: No, widzisz - Tusk jeszcze nie rządzi, a TVN już krytykuje powstającą dopiero koalicję, gdyż jednoznacznie nie chce ona poprzeć tematu aborcji na życzenie. Nie wiem kto ludziom powkładał do głów, że TVN wspiera jakąkolwiek partię. TVN to prywatna stacja i jako prywatna stacja ma własne wartości, które wspiera i promuje. Wartości, nie partie.
Za PO to nawet na TVP była krytyka rządu, Pospieszalski miał swój program gdzie ciągle krytykowano władzę.
Przy aferze taśmowej to ta "reżimowa" Olejnik powiedziała w twarz Tuskowi, że stał się wrogiem