Wpis z mikrobloga

siema pracuje ktos na stacji #moya ? jakies opinie?
pracodawca w c---a wali z wynagrodzeniem „premiowym” i nie widzi mi sie tyrac za 20zl/h XD a przegladajac olx nie ma zadnej spoko oferty bez doswiadczenia #praca #pytanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@stotox generalnie to pierwsze co mnie interesuje to czy nie ma problemu ze zmianami i ich dostepnoscia XD a oprocz tego to interesuje mnie tylko jak wyglada praca na zmianie 19-7, tylko takie by mnie raczej interesowaly jakby mnie przyjeli, czy sa tam jakies trudne rzeczy do ogarniecia czy na luziku raczej, taki ogolny zakres obowiazkow na nocce
  • Odpowiedz
nie ma nic trudnego, wszystko jest w miarę przejrzyste i łatwe
kase ogarniesz szybko, ze zrobieniem hot doga tez nie będziesz mial problemu, a inne potrawy to po prostu wrzucasz do pieca wybierasz program i ot cala filozofia
Na nocce to przede wszystkim sprzątanie, dokladanie towaru, czyszczenie ekspresu etc i obslugiwanie w dużej mierze miejscowej patologii (przynajmniej u mnie)
12h to duzo czasu, dodatkowo na zmianie są dwie osoby więc tak naprawdę
  • Odpowiedz
@M1r3cz3k: kurcze, chciałbym tak na jedną zmianę robić tylko
niby pracuję ±14 dni w miesiącu, ale większość wolnego odsypiam nocki albo próbuje wyregulować zegar biologiczny który dostaje po dupie
bo zmiany np. dniowka-nocka-wolne-dniowka-nocka dają się we znaki
  • Odpowiedz
  • 1
@stotox o super, dzieki za wytlumaczenie, generalnie tak jak planuje same nocki tak mysle ze nie unikne dniowych zmian, chociaz od tego mam jeszcze drugą robotę, w której wlasnie mi zmienili umowe na wynagrodzenie „premiowe” i tym sposobem wlasnie mam 20zl/h XD jedyna stacja moya w mojej okolicy to niezle zadupie, obrzeza miasta wiec podejrzewam ze bedzie spokoj bo tu domow mieszkalnych blisko nie ma zeby jakies patusy robily schadzki XD
  • Odpowiedz