Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +65
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
SzalomMosterdzieju +253
#powodz #patologiazewsi #patologiazmiasta #pytanie #rasizm #4konserwy #neuropa
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pracodawca w c---a wali z wynagrodzeniem „premiowym” i nie widzi mi sie tyrac za 20zl/h XD a przegladajac olx nie ma zadnej spoko oferty bez doswiadczenia #praca #pytanie
kase ogarniesz szybko, ze zrobieniem hot doga tez nie będziesz mial problemu, a inne potrawy to po prostu wrzucasz do pieca wybierasz program i ot cala filozofia
Na nocce to przede wszystkim sprzątanie, dokladanie towaru, czyszczenie ekspresu etc i obslugiwanie w dużej mierze miejscowej patologii (przynajmniej u mnie)
12h to duzo czasu, dodatkowo na zmianie są dwie osoby więc tak naprawdę
niby pracuję ±14 dni w miesiącu, ale większość wolnego odsypiam nocki albo próbuje wyregulować zegar biologiczny który dostaje po dupie
bo zmiany np. dniowka-nocka-wolne-dniowka-nocka dają się we znaki
Komentarz usunięty przez autora