Wyszły wyniki badań Uniwersytetu w Chicago odnośnie niewierności kobiet. Wynika z nich, że kobiety mające +20 partnerów w życiu zdradzają 16x częściej swoich mężów niż te, które miały w życiu jednego partnera. Ogółem 30% (niemal jedna trzecia) z nich zdradziła swojego męża (nie narzeczonego, czy chłopaka, a męża).
Podsumowanie: Compared to married women with only 1 partner (baseline), the odds of a women cheating on her husband is: [[- w przypadku jednego partnera (1,90% zdradziło)]] - 6 times higher with 2-4 partners (11,50% zdradziło) - 9.47 times higher with 5-10 partners (18% zdradziło) - 14.05 times higher with 11-20 partners (26,70% zdradziło) - 16.05 times higher with > 20 partners (30,50% zdradziło)
@SRzeyamlon: a jak to wyglada u mezczyzn? Nie aby tak samo? Mi sie wydaje, ze rozwiazlosc seksualna jest skorelowana ze zryciem beretu (nieprzypadkowo wiekszosc nimfomanek albo kobiet, co czesto rotuja facetami to laski, ktore wychowywaly sie bez ojca i szukaja potwierdzenia swojej wartosci w ten sposob) Nie wiem jak to jest u facetow :) Jak nie chcecie niewiernej laski to pytajcie o relacje z ojcem i CV zwiazkowe - wszystko
@wilkstepowy_: myślę, że tak. Różnica jest taka, że większość normików musi się nieźle napocić, by zdobyć laskę, więc jak już ją mają, to i nie mają wielu okazji do zdrady (bo musieliby w ten proces znów inwestować) i po prostu im się nie chce, gdy są względnie zadowoleni / zaspokojeni. A Ci, którzy są na tyle atrakcyjni, by inne kobiety
Były już tego typu badania, ale dobrze, że wychodzą nowe.
To jest akurat kwestia, ktorą można także wydedukować czystą matematyką - im więcej partnerów miała kobieta, tym większa szansa, że nie będziesz jej ostatnim.
troche gupie badanie na chlopski rozum, ta ktora 20x to juz pewnie liczy i tych sprzed malzenstwa i tych z ktorymi sie teraz rucha, chyba jasne ze przestac nie moze, jest caly czas aktywna plciowo i gotowa na przygodny sekz
@SRzeyamlon: dlatego na wife materiał najlepsza jest dziewica lub panna z bardzo niskim przebiegiem. Dla mnie laska z przebiegiem 3 lub 4 - to już jest za dużo. Laski tego nie czają. Ja mam 27 lat i jak słyszę że poznałem pannę która jest w moim wieku, to nawet nie ciągnę znajomości, bo mnie takie nie interesują. Wolę 18 latkę bez doświadczeń, a nie przechodzony towar. Proste jak budowa cepa.
@SRzeyamlon: Ciekawe jest że muszą badać oczywistość. Przecie kobiety decydują kiedy i z kim będą się r00chać. Nigdy im nie zabraknie chętnych. A facetowi co najwyżej ręka pozostanie xD
@wilkstepowy_: są dane z uni a nawet z gusu jeśli dobrze pamiętam kto je robił które jasno wskazywały że mężczyźni zdradzają 2 razy częściej niż kobiety, można sobie to dowolnie uznać jako iż te liczby są razy 2. Nie koniecznie tak musi być ale zdrada faceta tak nie boli facetów bo faceci mają trudniej w zdobywaniu partnerek na noc czy ogólnie. Zdrada kobiety boli mocniej bo trzeba było się ostro
Podsumowanie:
Compared to married women with only 1 partner (baseline), the odds of a women cheating on her husband is:
[[- w przypadku jednego partnera (1,90% zdradziło)]]
- 6 times higher with 2-4 partners (11,50% zdradziło)
- 9.47 times higher with 5-10 partners (18% zdradziło)
- 14.05 times higher with 11-20 partners (26,70% zdradziło)
- 16.05 times higher with > 20 partners (30,50% zdradziło)
Więcej: https://twitter.com/StatisticCloud/status/1715349029029286180
#zwiazki #blackpill #redpill
Mi sie wydaje, ze rozwiazlosc seksualna jest skorelowana ze zryciem beretu (nieprzypadkowo wiekszosc nimfomanek albo kobiet, co czesto rotuja facetami to laski, ktore wychowywaly sie bez ojca i szukaja potwierdzenia swojej wartosci w ten sposob)
Nie wiem jak to jest u facetow :)
Jak nie chcecie niewiernej laski to pytajcie o relacje z ojcem i CV zwiazkowe - wszystko
@wilkstepowy_: myślę, że tak. Różnica jest taka, że większość normików musi się nieźle napocić, by zdobyć laskę, więc jak już ją mają, to i nie mają wielu okazji do zdrady (bo musieliby w ten proces znów inwestować) i po prostu im się nie chce, gdy są względnie zadowoleni / zaspokojeni. A Ci, którzy są na tyle atrakcyjni, by inne kobiety
Były już tego typu badania, ale dobrze, że wychodzą nowe.
To jest akurat kwestia, ktorą można także wydedukować czystą matematyką - im więcej partnerów miała kobieta, tym większa szansa, że nie będziesz jej ostatnim.
z kim zdradzają te, które miały 1 partnera w życiu? Z duchem świętym?
@strfkr: no mąż jest ich pierwszym, i zdradzają z drugim. Trudne, wiem.
Zerowe zaskoczenie dla każdej osoby która jest świadoma jakie hormony się wydzielają podczas seksu.
Nie koniecznie tak musi być ale zdrada faceta tak nie boli facetów bo faceci mają trudniej w zdobywaniu partnerek na noc czy ogólnie.
Zdrada kobiety boli mocniej bo trzeba było się ostro