Aktywne Wpisy
Shyvana +307
Od mniej więcej 10 roku życia chciałam zostać prawnikiem.
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
O2O2122 +303
Do dziś nie potrafię zrozumieć ich procesu myślowego.
#f1 #kubica #powrutcontent
Co jest nieprawdą?
I już wiesz ze op to kretyn bez szkoly co f1 oglada od roku.
Wiadomo, że trafiają tam najlepsi kierowcy na świecie - to oczywistość - w końcu to F1.
No ale znowu: smutna rzeczywistość jest taka: bycie na poziomie środka stawki 20 najlepszych (w danym okresie czasu) kierowców F1 powoduje, że mimo że jesteś lepszy od 99% kierowców na świecie, to w skali świata nie jesteś nikim godnym zapamiętania.
Świat pamięta jedynie zwycięzców.
No
Co prawdopodobnie i tak nie dałoby mu mistrzostwa - patrz obecna sytuacja Leclerca.
Ale nawet to jest tylko i wyłącznie spekulacją - zamiast cieszyć się nowym stanowiskiem pracy, postanowił #!$%@?ć się w lokalnym, nic nie znaczącym włoskim rajdzie.
Zresztą zapewne miałby być jedynie drugim kierowcą dla Alonso, o ile dobrze pamiętam.
Późniejsze jego losy były bardziej elementem kampanii politycznej PiS, wymuszane sowitym finansowaniem
Jeździł w najlepszym zespole w stawce.
Jest bardzo dobrym kierowcą.
Czy ktokolwiek uważa go za jednego z najlepszych kierowców w historii F1?
Czy był kiedykolwiek kandydatem do mistrzostwa w ogólnej opinii kibiców?
Czy może właśnie jest uważany za średniaka, jeżeli chodzi o F1?
A Kubica nie był nigdy nawet w zbliżonej pozycji do niego.
Tak wiem odpowiadam na baita. Pozdrawiam
Reszta go albo nie pamięta, albo uznaje po tym nieudanym powrocie za klauna-pay-drivera, zajmującego miejsce młodym.