Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.6% (77)
- A3 (140k PLN) 18.7% (47)
- A4 (160k PLN) 50.8% (128)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
POLSKA 38 mln ludności. IZRAEL 9,5mln (74% Żydzi), GRECJA 10,4 mln populacji | POLSKA-130 tys. żołnierzy + 36k WOT, GRECJA 174 tys., IZRAEL 130 tys. (+30tys. WOT*). Rezerwa: u nas prawie nie ma, w Izraelu 465 tys. w Grecji 220 tys. Mamy 4x większą populację, która wystawia mniej wojska niż Grecy lub Żydzi!!! A naszym potencjalnym przeciwnikiem jest... Rosja z milionem sołdatów. Tak, mamy niż demograficzny. Ok. roku 2040 będzie nas nadal 35 mln a Żydów ok. 10 mln (bez Arabów). Z uwagi na technologie, nie potrzebujemy w armii samych 20 latków. Dronem może operować 40letnia kobieta, a czołgiem dowodzić 30latek. Wszystkich twierdzących: "nie da się bo demografia" nie zapraszam do dyskusji.
Przypominam, że to POLSKA jest jednym z celów Putina wymieniana przez tego człowieka wielokrotnie.
Czy Wy daliście się już całkowicie ogłupić Tuskowi, czy w razie wojny zamierzacie po prostu UCIEKAĆ?
#polityka #wybory #neuropa #4konserwy #wojna #konfederacja
Te debile żyją tylko od sondaży do sondażu. Pobór zniszczyłby im poparcie i spowodował kolejną falę emigracji młodych mężczyzn (co by się skończyło wkurzeniem i samotnością starych wyborców - rodziców i rozwaleniem gospodarki skoro obecnie pracuje na cudze socjale tylko