Aktywne Wpisy
Boski_Emil +988
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Lolenson1888 +393
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
Afera Wizowa Organizatorzy: Zbigniew Rau, Piotr Wawrzyk
2 mld zł dla TVP + gest Lichockiej Powiązani: Andrzej Duda, Joanna Lichocka, Jacek Kurski
Afera ministra Szumowskiego Organizatorzy: Łukasz Szumowski, jego brat, żona, instruktor narciarstwa, handlarz bronią, biznesmeni związani z PiS
Wstrzymane miliardy z KPO Powiązani: Mateusz Morawiecki, Zbigniew Ziobro
Afera kopertowa Jacka Sasina - 68 milionów zł Powiązani: Jacek Sasin, Mateusz Morawiecki
Afera GetBack Powiązani: Kornel Morawiecki, Mateusz Morawiecki, Konrad Kąkolewski
Afera SKOK Powiązani: Działacze PiS, Grzegorz Bierecki
Katastrofa na Odrze Powiązani: Jacek Ozdoba (wiceministrer klimatu i środowiska), Przemysław Daca (prezes Wód Polskich) i Michal Mistrzak (Główny Inspektor Ochrony Środowiska)
Afera Pegasusa Powiązani: Mariusz Kamiński, Ernest Bejda
Afera z majątkiem Morawieckiego Powiązani: Mateusz Morawiecki, Żona Morawieckiego
Afera z majątkiem Obajtka Powiązani: Daniel Obajtek
Afera Bilboardowa Powiązani: Beata Szydło, Piotr Matczuk, Anna Plakwicz
LEX TVN Powiązani: Marek Suski, Jarosław Kaczyński, Mateusz Morawiecki, Jacek Kurski
Afera Nepotyzm PLUS Powiązani: Mariusz Kamiński, Krzysztof Tchórzewski, Stanisław Piotrowicz, Anna Sobecka, Julia Przyłębska, Jan Szyszko, Witold Waszczykowski
Afera Willa+ Powiązani: Przemysław Czarnek, Michał Dworczyk, Zbigniew Krasnodębski
Afera ze sprzedażą LOTOS Powiązani: Daniel Obajtek, Jacek Sasin, Mateusz Morawiecki
#bekazpisu #pis #wybory #lewica #trzeciadroga #koalicjaobywatelska #polska #polityka
@E-m-b-e: Czyli nie działa nielegalnie xD
Nielegalnie = łamie prawo.
Brakuje jeszcze napewno #!$%@? stadniny w Janowie Podlaskim, które były takim biforem pisu, idealnie zobrazowało ich działania na kolejne lata
Afera taśmowa, która pokazała, że „państwo polskie istnieje tylko teoretycznie” a interes narodowy wyparty został interesem prywatnym biznesowo-politycznych elit.
Afera Amber Gold – usilnie zamiatana pod dywan
Afera reprywatyzacyjna
Afera stoczniowa – czyli doprowadzenie polskich stoczni do upadku Afera hazardowa
Próba doprowadzenia LOT do upadłości
Afera autostradowa, która doprowadziła polskie firmy do upadłości
Afera stadionowa
Afera wyciągowa
Skok na OFE i ograbienie Polaków z połowy oszczędności emerytalnych zgromadzonych
I pisanie że podniesienie wieku emerytalnego to afera xD
+ NCBR
+ Fundusz Sprawiedliwości
+ Afera maseczkowa
+ E. Ostrołęka
Tak to jest jak się naogląda TVP.
Zanim zaczniesz pisać bzdury doedukuj się minimalnie marny trolu, bo nikogo nie przekonasz i rubelek nie wpadnie. TVN działa legalnie:
Struktura własnościowa spółki jest zgodna z przepisami ustawy o radiofonii i telewizji. Potwierdzają to niezależne ekspertyzy opracowane przez wybitnych polskich profesorów prawa. Podkreślamy, że w 2015 r. Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zaakceptowała wejście amerykańskiego kapitału do naszej Spółki.