Aktywne Wpisy
Anetkia +707
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
#wybory #psl #poliityka #polityka
Albo najlepiej #!$%@?ć te wszystkie składki i wprowadzić jednolity podatek.
Te wszystkie opłaty za sam fakt posiadania działalności to nic innego jak haracz, który utrudnia przedsiębiorczość w najbiedniejszych rejonach.
Jak Konfederacja mówi o zniesieniu obowiązkowego ZUSu, to wtedy są #!$%@? i to się nie kalkuluje, a kiedy TD mówi to samo, to jest to metafizyka, spotkanie z najwyższym, a rezygnacja z tego postulatu to wynik kompromisu.
@koala667: no i bardzo dobrze. Dobrowolny ZUS to rak, tz jak chcesz to masz już teraz sp zoo umowy o dzieło i wypłatę z pełnienia funkcji członka zarządu więc możesz to po prostu zrobić.
Skutki dobrowolnego ZUS w rozumieniu konfabulacji:
- #!$%@? masy ludzi z UZ/UoP na JDG, którzy nie będą płacili ZUS więc,
- mniej wpływu na opłacanie obecnych emerytów =>
Ty - ale oni mawet jeszcze rozpoczeli rozmów a juz wycofują swoje obietnice?
Nie za szybko na syndrom sztokcholmski?
Już Was ruchają a Wy ich bronicie?
Składki ZUS płacisz na obecnych emerytów i rencistów. Musi się zmienić generacja z drugim i trzecim filarem gdzie ilość wypłacanych środków z ZUS będzie maleć więc i składki będą niższe.
Swoją drogą, jak trzeba sobie nie radzić w życiu aby taka składka ZUS znacząco uszczuplala twoją pensję.