Aktywne Wpisy
TavarishPiesov +461
Chyba złamałem piszczel. To znaczy wczoraj przy ognisku, jak łamałem kłody jak zapałki. No niby bolało, ale jak boli to człowiek wie, że żyje. Chodziłem normalnie na czworaka i było git. Dziś rano już #!$%@?, a nie boli. No to przechyliłem 200 rudej na odwagę, co ją miałem skitraną w kalesonach i pierwszy raz w życiu musiałem to zrobić. Zadzwoniłem po GOPR. Odebrał jakiś słowacki głos. Czyli wczoraj w śnieżycy musiałem zabłądzić
KosmicznyPaczek +587
Cieszę się że Bakoma troszczy się o środowisko i do plastikowego opakowania, z plastikową etykietą, z plastikowym wieczkiem dodaje EKO DREWNIANĄ łyżeczkę, która jest w plastikowym wytłoczonym miejscu przyklejona plastikową taśmą.
#ekologia #globalneocieplenie #heheszki #humorobrazkowy
#ekologia #globalneocieplenie #heheszki #humorobrazkowy
Michael Herrera - Marines
https://www.youtube.com/watch?v=3zm4nh3S66I
2009 rok, Indonezja - Marines jadą nadzorować bezpieczeństwo pomocy humanitarnej po tsunami. Grupa 6 natyka się "za górką" na operację innej najprawdopodobniej również AMERYKAŃSKIEJ uzbrojonej jednostki (~15 osób w czarnych uniformach i czapach bejsbolowych, bez żadnych insygniów) prowadzonej z... dużego dziwnego ośmiokątnego obiektu przypominającego UFO. Na tyle dużego (~100m), że wjeżdża tam kilka ciężarówek. Obiekt jest zbudowany z "paneli" a te pokryte materiałem w formie łuski, wizualnie zbliżonym do materiałów rozpraszających fale radarowe - porównuje do F-22. Jednak same panele po starcie obiektu zmieniają barwy(?) poza chyba łączeniami które są bardzo czarne (vantablack).
NIE opisuję wszystkiego, żeby wam nie psuć oglądania - bo jest jeszcze jeden kontrowersyjny wątek :)
Marines opowiadający historię był whistleblowerem u dr. Greer'a /słuchani w SCIF + NDA? / w Waszyngtonie.
Żeby wczuć się w historię, to można sobie pooglądać zbliżone okolice (to NIE jest dokładnie to miejsce - ale coś zbliżonego do opisu:
https://www.google.ie/maps/place/Lubuk+Napa/@-0.7037096,100.3204921,1654a,35y,357.53h,44.59t/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x2fd4dd10778d1779:0xb9b63c2a65e3f086!8m2!3d-0.6850063!4d100.3273368!16s%2Fg%2F11sqtvvwmg?hl=pl&entry=ttu )
Akurat to już przeglądałem. Nie kupuje gościa może przez jego związek z Greerem.