Wpis z mikrobloga

Myślicie że te plotki o tym że Marvin i Oliwia są razem są prawdziwe? Owszem dużo się pokazują razem ale czy Marvin byłby w stanie tak szybko przeskoczyć z relacji w następną relacje? Według moich spostrzeżeń do lipca Marvin napewno był jeszcze z Mallu#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michal-olecki: ale w jakim sensie szybko? To są młodzi ludzie, skoro się rozstali tzn, że nie było czego ratować a Marvin swoje odcierpiał w trakcie. Malu pewnie też.
  • Odpowiedz
Wiesz no ja rozumiem bo różnie ludzie reagują na rozstanie ale dla mnie to by było za szybko ja to po rozstaniu musiałem poczekac kilka miesięcy by znowu sie zakochać
  • Odpowiedz
Wiesz no ja rozumiem bo różnie ludzie reagują na rozstanie ale dla mnie to by było za szybko ja to po rozstaniu musiałem poczekac kilka miesięcy by znowu sie zakochać

@michal-olecki: ale nie porównuj życia prywatnego do zamknięcia się w hotelu z 10 roznegliżowanymi laskami, z którymi non stop współdziałasz, imprezujesz, śpisz, etc. Siłą rzeczy, formuła programu sprzyja wybuchowi reakcji chemicznej zwanej zakochaniem się. Organizm głupieje, i jak z jedną
  • Odpowiedz
Tylko że ja teraz mówię o życiu po hotelu od tamtej pory minęło pół roku i z tego co mi sie kojarzy to Marvin nie miał jakiegoś super kontaktu z Oliwką w trakcie trwania hotelu chyba że nam tego nie pokazali
  • Odpowiedz
@michal-olecki: według Marvina przyjaźń między kobieta a mężczyzną nie istnieje więc może jednak coś ich łączy ale dziwi mnie że tak szybko

BŁĄD! Mówił, że nie wierzy w przyjaźń damsko-męską, ALE po nieudanej relacji :D
  • Odpowiedz