Aktywne Wpisy
Vizley +14
Mam taki dylemat i w sumie trochę mi smutno. Poznałam super faceta na tinderze, bardzo mój typ, spotkaliśmy się kilka razy i uprawialiśmy seks. Mówił mi, żenie szuka związku i chce się bawić. Ja w sumie też byłam po ciężkiej relacji. Zawsze dawał mi bardzo dużo uwagi, ale od miesiąca przestał i niby faktycznie nie było go w Internecie, ale ostatnio mi napisał jak zaproponowałam spotkanie że długo nie będzie miał czasu
Tak jak uważam, że istnienie #lewica jest konieczne w polskim dyskursie politycznym, tak próba przejęcia przez tę Lewicę właśnie, elektoratu pisowskiego jest niewykonalna, a Pan Łukasz #!$%@? głupoty dx
@vulfpeck: a ja mam co do tego wątpliwości.
Odkąd lewica zniknęła z mapy politycznej Irlandii, z biednych zjadaczy ziemniaków stali się jednym z najbogatszych krajów europy, bogatszym per capita od starego siąsiada-ciemiężcy UK. Irlandczycy jakoś za czerwonymi nie tęsknią, ciekawe czemu?
I zgadzam się że nie będzie przepływu od betonu pisowskiego do lewicy nie będzie. Dla
https://www.politico.eu/article/ireland-gdp-growth-multinationals-misleading/
No i jest to piękna egzemplifikacja tego,
Jak dowolnym innym państwie Europejskim.
A teraz kilka słów o tym jak owe życie w niskopodatkowym raju bez lewicy wygląda dla przeciętnego