Aktywne Wpisy
wilkCaly +27
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
PiccoloColo +83
Mam info z pierwszej ręki. Siora Jacka rozpoznaje, ale nie idzie łatwo, bo twarz zdeformowana.
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Ze strony liderów typu Mentzen, Bosak zawsze jest jakieś krążenie wokół tematu, traktowanie PiSu jako "normalnej" partii, nadmiernie posunięty symetryzm wobec PO i PiS.
Nie chodzi o różnice programowe, nie chodzi o jakieś teorie spiskowe z koalicją z PiSem(chociaż taki przekaz przebił się mocno do głów wyborców, niezależnie czy prawdziwy), ale ludzie rozumieją że Kaczyńskiego trzeba zamknąć za wszystkie przestępstwa które popełnił i nie może być żadnej taryfy ulgowej, a Konfederacja nie jest do tego zbytnio przekonana
#polityka #konfederacja
@villager: Oni do końca liczyli na koalicję z PiS.
Niby Bosak i Mentzen mówili, że nie będzie koalicji z PiS - ale jakoś tak bez przekonania.
Bosak robiący sobie fotki z Pisem na święcie wojska też nie pomógł.
Niby Konfederacja chciała wywrócić stolik, ale ludzie nie uwierzyli, że faktycznie Konfederacja nie pójdzie z Pisem.
@villager: ty masz 13naście lat czy to konto to jakieś głęboko schowane i używane do publikowania kompletnie bezmózgich wpisów/komentarzy?
Art. 258
§ 1. Kto bierze udział w zorganizowanej grupie albo związku mającym na celu popełnienie przestępstwa lub przestępstwa skarbowego, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat
@villager: cała kampania konfy opierała się na atakowaniu polityków Ko z imienia i nazwiska i prawie nie atakowaniu pisu. Jeśli już coś złego o pisie mówili to rzadko kiedy wskazując konkretne osoby, jedynie po morawieckim jako tako cisnęli.
@siadatajta: k0nfiarz złapał ból dup bo ktoś podsumował jego partię XD
koalicjanta w pierdlu zamykac, smiechu warte xD
Mało mówili o trybunale stanu dla poszczególnych polityków PISu? I tak dla was by było za mało, i tak wszyscy dalej #!$%@? że Konfederacja kocha PIS.
A największym przykładem "miłości" Konfederacji do środowiska PIS zadeklarował Braun poniższym