Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +826
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +232
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Jeśli chcesz być wołany zaobserwuj tag #1460.
2/1460
Oceńcie sami polityka który, mówił, że nigdy nie podniesie podatków, potem zmienia zdanie. Czyli debilom wystarczy nawciskać kit byle żeby dostać się do koryta, a potem robisz co chcesz. 4dojczland
Jak to nazwać? Brakiem gospodarności, ubogością w swoich możliwościach, lotnych w aspiracjach czy może po prostu kłamstwem i oszukaniem milionów Polaków ?
Brawo, będziecie mieć powtórkę z rozrywki.
Ling do filmu potwierdzającego kłamstwo
Wołam pulsujących.
#1460 #wybory #neuropa #4konserwy #ciekawostki #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wykastro: Dawaj te nowe afery, bo o tych starych to już wszyscy dawno wiedzą.
@Wykastro: No to dawaj. Wrzucaj nowe afery każdego dnia. Kiedy zaczynasz?
@Wykastro: Mają być nowe afery. Sam tak napisałeś, a wrzucasz jakieś starocie.