Wpis z mikrobloga

#1460 Codziennie będę wrzucać jeden post odnośnie nowej afery, przekrętu, działania na szkodę Polski i Polaków, sprzedawania majątku polskiego, kolesiostwo, niedotrzymania obietnic itp itd w tym cyrku kierowanym przez rudego oraz jego kolesi.

Jeśli chcesz być wołany zaobserwuj tag #1460.

2/1460
Oceńcie sami polityka który, mówił, że nigdy nie podniesie podatków, potem zmienia zdanie. Czyli debilom wystarczy nawciskać kit byle żeby dostać się do koryta, a potem robisz co chcesz. 4dojczland

Jak to nazwać? Brakiem gospodarności, ubogością w swoich możliwościach, lotnych w aspiracjach czy może po prostu kłamstwem i oszukaniem milionów Polaków ?

Brawo, będziecie mieć powtórkę z rozrywki.

Ling do filmu potwierdzającego kłamstwo
Wołam pulsujących.

#1460 #wybory #neuropa #4konserwy #ciekawostki #polityka
Pobierz Wykastro - #1460  Codziennie będę wrzucać jeden post odnośnie nowej afery, przekrętu,...
źródło: 15205549118_0fcd9aec84_o
  • 20
@ChwilowaPomaranczka: Mam nadzieje, że z czasem ktoś będzie chciał merytorycznie podyskutować, a nie na argument przeciw PEŁO daje argument na pis, ta seria nie ma za zadanie przekrzykiwania się, i wybielania pisu. Ma za zadanie pokazać, przypomnieć ludziom że peło to nie tylko lepsza opcja bo dzięki temu odsunęło się pis, za tymi ludźmi stoją potężne afery, kłamstwa i zdrady, a wy się cieszycie bo pis odeszła, moim zdaniem powinniście być
@mayek: a wiesz co to oznacza cos takiego ze no zwyczajnie się #!$%@?, sam liczyć nie potrafi, a mi jakiś znak interpunkcyjny wypomni. Zacznij od siebie a potem poprawiaj innych. Już jest 3 wpis a ma byc ich 1460 i jeszcze raz #!$%@? sie elo