Aktywne Wpisy
koronawirus +1579
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
mateuszmozol +35
Kto pamięta?
ja tam sie ciesze z postepu technologii i zero nostalgii do technologicznego sredniowiecza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@onepnch: nie, jesli nadal masz wyobraznie :)
A obecnie masz Steama z regulaminem który mówi że w każdej chwili możesz stracić dostęp do tego za co zapłaciłeś i Valve nie jest za to odpowiedzialne. To samo każda inna platforma. O dodatkowym DRM
@Kuriozal: teraz się nic nie zmieniło. Ściągasz grę z godzinę przy 300mega.pograsz odkladasz na tydzień. Odpalasz po tygodniu idzie update 20minut, odpalasz tomb ridera Shadow i cyk czarny ekran, googlu jesz kolejne 45min jak rozwiązać problem, dopijasz browara i cyk, trafisz na tego złotego gościa co wyłączył zaporę w10. Robisz to samo reboot i cyk działa! Zmęczony pograsz 10 min i odkladasz na tydzień. Za tydzień
Straszne to bylo.