Aktywne Wpisy

Lewusx +442
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +904
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz

#chwalesie #montaz #pracbaza
PS gratulacje, miło to czytać :)
no i gratuluje oczywiście ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gratuluje
Z drugiej strony zawsze mi trochę przykro gdy czytam o sukcesie z pasji. Miałem w życiu (okres nastoletni) trzy pasje. Każde wyprzedzało czas (trudno się było spodziewać że będzie można ns tym zostać milionerem) i każde było na szczycie moich ulubionych pasji w życiu ever przez długi czas (3-4 lata). Do dwóch z nich zniechęcili mnie rodzice (ale nie tylko), a trzecie sam porzuciłem.
Czy żałuję? Trochę tak,
@koronawirus: a czy nerwica lękowa nie przeszkadza Tobie w pracy zawodowej? Skończyłem studia informatyczne, ale przez nerwicę nawet nie potrafię wysiedzieć przed komputerem, bo ciągle się spinam, mam jakieś lęki. Teraz mam pracę całkowicie zdalną (zbawienie dla mojej fobii społecznej), ale ciągle strasznie
Dare: The New Way to End Anxiety and Stop Panic Attacks Paperback – May 8, 2015
by Barry McDonagh
W skrocie telegraficznym. Nazwać swoje anxiety, dac mu imie, rozmawiac z nim i traktowac jak przyjaciela ktory po prostu za bardzo sie o nas troszczy : ) taka rozmowa