Aktywne Wpisy
wieszjo +464
10 PLUSÓW POD TYM WPISEM = 1 KOD PPV DLA WYKOPKÓW ( ͡° ͜ʖ ͡°) np 100 plusów = 10 kodów ppv
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile
Ja rozumiem, ludzie (raczej głównie dziewczyny) to chcą być zabawiane i zwykła rozmowa, jak ze mną im nie wystarcza. Non stop musi być jakiś flirt i żart. Ale no bez przesady. Nie jestem dynamiczniakiem aczkolwiek codziennie mam ubraną tak dynamiczną maskę jak tylko mogę 'wymalować'. Przychodzę do pracy robić swoje, a tu się okazuje, że jeszcze muszę odgrywać rolę bawidamka, według niektórych dziewczyn.
Nie wiem, czy serio jest ze mną coś aż nie tak. Ale kilkukrotnie, takie słowa jak dzisiaj, mnie zabolały.
#przegryw
Trybunał orzekł: normik.
Wtedy to człowiek tylko myśli, żeby mi dali #!$%@? spokój. Mi się wydaje to nienormalne
Ja od gimnazjum zacząłem się izolować od ludzi, możliwe że schizoidalne zaburzenie osobowości, może też masz to lub coś podobnego?
Mi tam bycie samemu nie przeszkadza, ale ten brak jakiegokolwiek związku boli bardzo, chciałbym to odhaczyć, chociaż głupi tygodniowy związek, zobaczyć jak to jest, przeżyć to.