Wpis z mikrobloga

musi to wziąć w końcu jakiś poważny człowiek

@schweizer: może sośnierz xD

A tak na serio, to nie wiem kto tam jest na tyle poważny poza Bosakiem. Choć nie po drodze mi z Narodowcami, to osobiście z całej tej Konfederacji najbardziej cenię właśnie Bosaka i właśnie za to, że się nie błaźni, nie opiera polityki o memy i widać, że jest w tym na dłużej, że jest cierpliwy
@schweizer: może sośnierz xD

A tak na serio, to nie wiem kto tam jest na tyle poważny poza Bosakiem. Choć nie po drodze mi z Narodowcami, to osobiście z całej tej Konfederacji najbardziej cenię właśnie Bosaka i właśnie za to, że się nie błaźni, nie opiera polityki o memy i widać, że jest w tym na dłużej, że jest cierpliwy

@unintelligible: mówmy o tym bosaku co #!$%@? jakieś farmazony o
@Kryspin013: Nie jestem kucem i nigdy nie byłem, najbliżej mi do frakcji narodowej.

Mentzen się nie nadaje na lidera i to jest po prostu fakt, o którym teraz my Konfiarze możemy już mówić wprost
@Kryspin013: Nie jestem kucem i nigdy nie byłem, najbliżej mi do frakcji narodowej.

Mentzen się nie nadaje na lidera i to jest po prostu fakt, o którym teraz my Konfiarze możemy już mówić wprost

@schweizer: widziałem fikołki robiłeś z agitacją dla konfy
@unintelligible: mówmy o tym bosaku co #!$%@? jakieś farmazony o demonach i chciałby przywrócić kary za bluźnierstwo? XD

@Kryspin013: ale ja teraz nie oceniam programu tylko powagę polityka. i w oderwaniu od magicznych poglądów uważam, że jest bardzo dobrym politykiem i chciałbym, żeby siedział w sejmie
@Kryspin013: no dobrze, ale w sejmie mają być reprezentowani wszyscy, nawet ci którzy wierzą, że chusteczka w którą się wysmarkał papaj leczy raka - taka jest idea demokracji w ustroju powszechnym, sejmowym. też jest mi przykro, że nie siedzą tam sami odpowiednio wykształceni, elokwentni eksperci w swoich dziedzinach bez nacechowania ideologicznego a zorientowani na długofalowy rozwój gospodarczy i kulturowy kraju.
@Kryspin013: no dobrze, ale w sejmie mają być reprezentowani wszyscy, nawet ci którzy wierzą, że chusteczka w którą się wysmarkał papaj leczy raka

@unintelligible: no tak, ja się z tym zgadzam. Konfa została wybrana przez jakąś część społeczeństwa i git. Czy bym im to zabrał? Nie. Czy chciałbym by mniej ludzi głosowało na konfę? Tak. Czy uważam, że konfederacja jest niepotrzebna? Nie.

taka jest idea demokracji w ustroju powszechnym, sejmowym