Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +52
Niska frekwencja w referendum wybitnie pokazuje ile jeszcze Polakom brakuje do np. Szwajcarów jeśli chodzi o przejmowanie się losami kraju oraz jeśli chodzi o zrozumienie clou demokracji. Nie da się być bardziej bezpośrednio demokratycznym, niż uczestnicząc w referendum. No ale ,,Nitras ze Szczerbą powiedzieli, aby nie głosować". Ech szkoda gadać.
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma

#konfederacja #bekazkonfederacji #wybory #polityka
@schweizer: może sośnierz xD
A tak na serio, to nie wiem kto tam jest na tyle poważny poza Bosakiem. Choć nie po drodze mi z Narodowcami, to osobiście z całej tej Konfederacji najbardziej cenię właśnie Bosaka i właśnie za to, że się nie błaźni, nie opiera polityki o memy i widać, że jest w tym na dłużej, że jest cierpliwy
@schweizer: Ale śmiesznie się czyta teraz takie wypowiedzi od kucy - widzę, że wasz bożek od tiktoka spadł z panteonu XD
@unintelligible: mówmy o tym bosaku co #!$%@? jakieś farmazony o
Mentzen się nie nadaje na lidera i to jest po prostu fakt, o którym teraz my Konfiarze możemy już mówić wprost
@schweizer: widziałem fikołki robiłeś z agitacją dla konfy
@Kryspin013: ale ja teraz nie oceniam programu tylko powagę polityka. i w oderwaniu od magicznych poglądów uważam, że jest bardzo dobrym politykiem i chciałbym, żeby siedział w sejmie
@unintelligible: to fajnie ale on to pisał na serio
@unintelligible: no tak, ja się z tym zgadzam. Konfa została wybrana przez jakąś część społeczeństwa i git. Czy bym im to zabrał? Nie. Czy chciałbym by mniej ludzi głosowało na konfę? Tak. Czy uważam, że konfederacja jest niepotrzebna? Nie.