Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Jedna planowana u mnie inwestycja światłowodowa to koniec przyszłego roku 1000Mb/s a druga na 2026r 5000Mb/s z tym, że ta pierwsza jest już w realizacji. Kto będzie mi ją realizował? 6 lat temu dostałem zgłoszenie czy chcę u siebie światłowód od orange, wysłałem im z powrotem kartkę z zaznaczeniem że tak i od tamtej chwili cisza, poza tym co znalazłem ostatnio na stronie rządowej internet gov że jest planowana inwestycja. Teraz pytanie ważne, kto mi będzie zakładał internet, orange? Czy ma to znaczenie infrastrukturalne jeśli od nich nie jestem a jestem z t-mobile? Kiedyś Pan z Orange zakładał ojcu światłowód i coś gadał mu że ta infrastruktura jest ich i u innego operatora nie miałby światłowodu.
#pytanie #swiatlowod #orange #play
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
jak cos to mapa popc