Wpis z mikrobloga

@StaryDziad12: @Papasanbaba To zależy, póki przegryw chowa się w piwnicy, albo przemyka gdzieś bokiem, w tle, nie zauważony, to nie ma problemu. Jednak jeśli przypadkiem by stanął na wprost jej wzroku, zakłócił estetykę widoku, swoją haniebną, szpetną, zdeformowaną postacią, to już mogłaby się zrodzić chęć rozstrzelania. Chociaż może nie rozstrzelania, bo Julki są przeciwne broni palnej, w każdym razie "coś powinno się zrobić z takim osobnikiem".
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321:

raczej nie. Po prostu traktują nas jak powietrze.

Powietrze odpada bo jest przydatne i potrzebne oraz otacza Julke z każdej strony a przegryw nie no chyba że, do pracowania na sociale dla niej ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ps. jak z tą babką co z nią pisałeś ostatnio ?
  • Odpowiedz
@Felixu_enjoyer:

przegryw nie pracuje, masz pracę = normik

Masz pracę praca starcza na nic nie ma bab nie ma nic = normik ludzie tu są upośledzeni tak samo jak wyborcy PIS ¯\(ツ)/¯
Nieważne dodatkowe okoliczności takie jak zdrowie itd... Właściwie czytając tag to masz cokolwiek więcej niż ktoś z kim piszesz to normik. Ten kraj to dno umysłowe pod każdym względem takie bagno
  • Odpowiedz
@StaryDziad12: #!$%@? mam w to, krzywdy zadnej mi nie uczyni kobieta tym ze patrzy na mnie jak na nic nie wartego smiecia, czy nie empatycznie mnie traktuje. Wiekszosc prawdziwych przegrywow z tagu zawdziecza swoj status staremu ktory go #!$%@? w domu, albo "kolegom" w szkole którzy go fizycznie i psychiczne dreczyli. Takze mimo wszystko kobiety sa na większym poszanowaniu niz faceci w moim zyciu, bo nie stanowily dla mnie zadnego
  • Odpowiedz