Aktywne Wpisy
Antorus +336
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
dariusz44 +389
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Patrzę sobie na wyniki w moim okręgu nr 1 i tak zauważyłem, że wyborcy PiS'u kompletnie nie patrzą czy ten na kogo głosują jest związany z ich regionem, czy chociaż okolicy. Hurtem wszyscy na Witek głosowali. 100k głosów przeliczone, 20k na samą witek, gdzie łącznie PiS ma 36k, gdzie u opozycji głosów jest ponad 30k, ale najwyższy wynik na samej liście to nr 2 z 8k głosów, tak to są po 2-6k głosów kolejne miejsca. Absolutny fanatyzm, powiedzieli by głosować na Witek, to głosują na witek, której mąż w szpitalu miejsce zajmuje od kilku lat, bo się nie chce ogarniać opieki dla niego tej babie
Tu masz okręg 21 Opolski
Pomijam już fakt, że ludzie nie rozumieją czym jest poseł i w jakim celu powinno się posła wybierać. U nas jest walka plemienna i tyle.