Wpis z mikrobloga

@supermano: Wszystko zależy od tego w jak prężnej jesteś gminie.
Trzeba się zgłosić na rozmowę do Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych tam dostaniesz ty i twój ojciec od razu propozycję terapii. Jak ojciec nie chce się leczyć to komisja złoży wniosek o przymusowe leczenie do sądu, skontaktują Cię z prawnikiem. Reszta to już w zależności od gminy i prężności komisji. Niektóre gminy mają sporo mieszkań socjalnych, inne w ogóle nie
  • Odpowiedz
@supermano: Jeśli jesteś kobietą - zajdź w ciążę i masz za darmo mieszkanie, zasiłki, emeryturę.

JAk jesteś mężczyzną - ktoś na powyższe musi pracować.
  • Odpowiedz
  • 4
@xyz_xyz: cóż za ingorancja to że nie masz wielu traum z dzieciństwa a nawet jeśli masz i wyszles z tego bagna to nie upoważnia cie to do pisania takich wstrętnych ignoranckich komentarzy,
  • Odpowiedz
@supermano bardzo mi przykro że żyjemy w świecie w którym trzeba o siebie zadbać a nie siedzieć na necie i być pijawką. Szukaj pracy, uciekaj z chorego środowiska i ogarniaj głowe. Jak dostaniesz mieszkanie co dalej? Co z jedzieniem, opłatami ? Myslisz że to spada z nieba ?
  • Odpowiedz
@supermano Twoje oczekiwania sprowadzaja sie do "dej mieszkania bo mam horom glowe". Urzad pracy pomoże Ci poszukac zatrudnienia, mops pomoże umówić Cie z psychologiem. Masz nogi i rece, o reszte musisz zawalczyc sam :)
  • Odpowiedz
@supermano: dokładnie, nie wiem. Ale znałem faceta którego to spotkało. Jego ojczym robił mu problemy w domu gdy on był jeszcze w LO. Dostał kuratora, alimenty i zamieszkał bez rodziców.
  • Odpowiedz