Wpis z mikrobloga

Mirasy jest szansa, że to dostanę na jakiejś stacji u Niemca albo w PL? Bo bez laptopa nie przeżyje w trasie, a wczoraj walczyłem z kablami do aku i wyszło finalnie, że nie umiem podłączyć przetwornicy xD wtyczka 500w podtrzebna, jest na allegro ale będzie na środę dopiero a ja w nocy jadę dzisiaj

#bekaztransa #transport #zycietruckera
P.....d - Mirasy jest szansa, że to dostanę na jakiejś stacji u Niemca albo w PL? Bo ...

źródło: Zrzut ekranu 2023-10-15 093811

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pawelwmd: Jakieś sklepiki z asortymentem dla ciężarówek przy granicy. Możesz też pytać w serwisach cb radio na miejscówkach typu port świecko: podepną Ci przetwornicę za parę groszy.
  • Odpowiedz
@Pawelwmd zapomiałem dodać żebyś ją rozkręcił, wyjął bezpiecznik taką jakby fasolką i zamiast tego zmostkowac przewodem i na ucięty przewód z plusa dał bezpiecznik 45-50a
  • Odpowiedz
@malebro: mam tylko kable z "oczkami" czerwony i czarny, z obu stron taki sam. Jedno idzie do przetwornicy drugie do akumulatora. Nie umiem tego podłączyć więc chcę kupić końcówkę, którą wsadzę do gniazda zapalniczki a drugą część przymocuje do przetwornicy (te oczka właśnie) i wtedy sobie ją odpalę. Zdjęć nie mam bo auto na bazie.
  • Odpowiedz