Aktywne Wpisy
vieniasn +65
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
Jak myślicie, co pomyśli przeciętny mieszkaniec imperium awokado, o Polakach spotykając tam naszych dumnych przedstawicieli?
Ja myślę że wyciągną takie wnioski.
- Polacy to rdzenni mieszkańcy Ameryki, bo przecież nie wyglądają jak białasy, skoro mają czerwone twarze i nosy.
- Polacy to naród meneli, a sam kraj jest wyjątkowo zamożny, skoro brak tam etosu jakiekolwiek pracy, a kraj jest conamniej średniozamożny.
- Małżeństwo z Polakiem to taki sobie wybór. Przekaże swoje geny nosacza, ale nie zapewni obywatelstwa unii europejskiej, a dodatkowo będzie na utrzymaniu teściów.
- Polacy to krzykacze, my robimy może trochę na o-------l jak dla obcego, no ale jak mamy robić dobrze ? Polak zapewnia materiały do budowy jakości chińskiej marki jako-tako, dodatkowo gdy już się naganial i narzekał na naszą pracę, to codziennie po pracy zaprasza na jakiś śmierdzący bimber, po którym codziennie masz zespół dnia poprzedniego i robota ci idzie jak idzie.
- Polacy nie mają talentu językowego, względnie gardzą mieszkańcami Kambodży, mieszkają tam x lat, a nadal nie potrafią opanować języka w stopniu choćby trochę komunikatywnym.
- Polacy są naiwni, myślą że dorobią się milionów pracując dla Pana generała na plantacji, nie wiedząc że to nie jest ich, i za chwilę mogą wylecieć z interesu.
- Umiejętności biznesowe i zapał Polaka-nosacza, mimo że jak sam mówi, w Kambodży jest prawdziwa wolność gospodarcza( słuchając tego lekko uśmiechasz się pod nosem) jest bardzo wątpliwa, czego się dotknie w g---o zamieni.
Bardziej podejrzewam coś takiego: "O! Jakie te Polka łatwe być! Czas unga-bunga!"
Poza tym miałem na myśli co pomyśli tubylec gdy spotyka naszych dumnych przedstawicieli płci męskiej, którzy tam mieszkają już od jakiegoś czasu
Trzy lata
A ile polek z murzyniątkami w Holandii,bo to był raper znany z Nigerii czy Kolumbii etc,normalnie ten teges a robił na taśmie w amazonie zrobił dzieciaka dostał paszport i zostawił wariatkę bez alimentów i pojechał dalej np do Norwegii,po co sprzedawać wizy,matka Polka zawsze pokrzywdzona.XD
Po prostu dostajesz kasę, taka transakcja
A na „używanie” nie licz.