Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
xiv7 +58
Kiedyś w latach 2000 mieliśmy w sklepach słuchawki douszne. Potem stało się popularne to dziadostwo, to diabelstwo w postaci dokanałówek. Ku*wa druga próba po 15 latach i znowu pieniądze wyrzucone w błoto, nie wiem jak wy możecie wytrzymać jak to wypełnia wam kanał słuchowy, jak to zatyka i blokuje ucho jak jakaś wata którą się tam wkłada. Jeszcze sobie wymyślili że dokanałówek nie można zwracać z powodów higienicznych, podobno na Allegro się
#wardega #famemma #pandoragate
"Jak brałem łyka czułam, że zasypiam, odcieło mnie. Obudziła się w łóżku stuarta, on spał obok, ciężko mi o tym mówić. Ja pamiętam że mnie dotykał..."
Wy #!$%@? oglądacie te filmy czy jednym uchem wchodzi drugim wychodzi xD
Chodzi mi o to, że takimi rzeczami ma się zajmować policja. Nie jestem obrońca stuu i nie twierdzę, że to wszystko ustawka żeby zniszczyć biednego youtubera lol xD ale cała ta sytuacja pokazuje, że wystarczy jeden szeryf internetu, który zrobi dramatyczny film z przejmująca muzyka i można
@RevangE: Tak, bo jakaś gówniara jest wiarygodna w 100%. Problem w tym, że ludzie tak naprawdę chcieliby żeby było tak jak mówi, a nie żeby kłamała xD
@yahoomlody: no właśnie.