Wpis z mikrobloga

@DITJU_FTP generalnie to z pandoragate wynika (ogladalem tylko film wardegi), że stuu spermil do 13latki i grał z nią w simsy w hotelu, myślę że jednak ciężkie pobicia i zabójstwa to gorsze przestępstwa xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody:

stuu spermil do 13latki

"Jak brałem łyka czułam, że zasypiam, odcieło mnie. Obudziła się w łóżku stuarta, on spał obok, ciężko mi o tym mówić. Ja pamiętam że mnie dotykał..."
Wy #!$%@? oglądacie te filmy czy jednym uchem wchodzi drugim wychodzi xD
  • Odpowiedz
@RevangE a bez kitu był ten motyw, jeśli prawdziwy to wiadomo że zasłużył na karę, ale wciąż jednak morderstwo uważam za cięższy kaliber kary

Chodzi mi o to, że takimi rzeczami ma się zajmować policja. Nie jestem obrońca stuu i nie twierdzę, że to wszystko ustawka żeby zniszczyć biednego youtubera lol xD ale cała ta sytuacja pokazuje, że wystarczy jeden szeryf internetu, który zrobi dramatyczny film z przejmująca muzyka i można
  • Odpowiedz
"Jak brałem łyka czułam, że zasypiam, odcieło mnie. Obudziła się w łóżku stuarta, on spał obok, ciężko mi o tym mówić. Ja pamiętam że mnie dotykał..."

@RevangE: Tak, bo jakaś gówniara jest wiarygodna w 100%. Problem w tym, że ludzie tak naprawdę chcieliby żeby było tak jak mówi, a nie żeby kłamała xD

@yahoomlody: no właśnie.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: tak, polska policja, która nie ma jak działać w Anglii i zapewne ekstradycja by nie zadziałała. Było by jak zwykle "drama na 2 tygodnie" nikt by nic w sprawie nie zrobil. Przecież wczoraj polska policja wparowała do domu teamu x, w celu szukania dowodów, gdzie tam ich ich już od dawna nie ma xD A wy się zesrywacie o jakieś sebki. Jak widac trzeba bylo ich działania, zeby afera
  • Odpowiedz
@lubieczipsy_: @DITJU_FTP no właśnie nigdy nie czaiłem z jakiej racji wszystkie sebki i gangsterzy z bożej łaski tasują się do ECPU i zatrzymywania zwyroli, a jednocześnie kiedy pozbawią kogoś życia to uznają to za chwalebny, honorowy czyn bo zabity został np. kibic innego klubu. Każda zbrodnia z socjopatii to zbrodnia najgorsza, a między umyślnym mordercą a pedofilem należy postawić znak równości
  • Odpowiedz