Aktywne Wpisy

zielonka18 +1580
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

powodzenia +39
czy to możliwe, że likwidując jedno gniazdko na ścianie, w jakiś sposób wyłączyłem pozostałe dwa gniazdka na ścianie?
wykręciłem gniazdko, kabelki zabezpieczyłem tak jak na zdjęciu + jeszcze o------m taśmą izolacyjną. już zagipsowałem dziurę i teraz po kilku dniach widzę, że dwa gniazdka na tej samej ścianie nie działają (╥﹏╥)
#elektryka #remontujzwykopem
wykręciłem gniazdko, kabelki zabezpieczyłem tak jak na zdjęciu + jeszcze o------m taśmą izolacyjną. już zagipsowałem dziurę i teraz po kilku dniach widzę, że dwa gniazdka na tej samej ścianie nie działają (╥﹏╥)
#elektryka #remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
@Norskee: Poza największymi miastami a szczególnie na wschodzie to tam jest taka chujnia z grzybnią że mogło i by być z przed 15 lat i nadal by można było założyć że w 3/4 przypadków wszystko się zgadza