Aktywne Wpisy
robertx +680
DJRuraWydechowa +165
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Co ciekawe na stronie mety wczoraj miałem dostawę 6.11, dziś zmieniła się na 31.10. Napisałem maila do mety co jest grane to powiedzieli mi że błąd systemu.
#quest3 #vr #oculus #meta
@razzi numer przesyłki już był od czasu gdy Meta zarejestrowała przesyłkę, więc skoro nie masz w zamówieniu na stronie Meta numeru przesyłki to można podejrzewać że jeszcze nie uszykowali do wysyłki.
Zamówiłem wersję 512GB może tu jest coś na rzeczy. Wczoraj na reddicie widziałem, że w UE te o większej pojemności są out of stock. Gdzie indziej z kolei pisali, że sprzedaż 128GB idzie słabo i magazyny pełne. Wszędzie szum informacyjny.
Komentarz usunięty przez moderatora