Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +53
Tak się zastanawiam czemu baby dużo rzadziej wpuszczają kogoś w #samochody .
Są nieuprzejme czy po prostu nie ogarniają co się dzieje?
#motoryzacja
Są nieuprzejme czy po prostu nie ogarniają co się dzieje?
#motoryzacja
Vaclav +34
Ważna sprawa. Nie jakieś tam zboża, podpaski, zaimki.
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
Nie potrafię rozszyfrować dziewczyny. Jest to troche specyficzna osoba. Spotykamy się prawie 2 miesiące. Jakoś po 5 spotkaniu poszliśmy do łóżka, wcześniej nie mieliśmy żadnych kontaktów fizycznych, oprócz przytulenia na powitanie. W zasadzie ona sama to zaproponowała, że możemy coś "obejrzec" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po tym uprawialiśmy jeszcze kilka razy seksy. Ja mam do niej większe plany, ale ciężko mi zgadnąć co ona chce, przez pewne zachowania.
1. Mam wrażenie, że unika całowania. Nigdy nie miałem takiej sytuacji chcąc pocałować dziewczynę, że ona nadstawiala policzek, zamiast po prostu się całować xD jak uprawiamt seksy to nie ma problemu, ale jednak w miejscach publicznych mam wrażenie że tego unika, oczywiście nie liżemy się w środku miasta, w miejscach raczej z dala od ludzi, więc ciężko mówić o wstydzie. Ona sama mówi, że woli się przytulać, ale i tak trochę to dla mnie dziwne. Nie, nie #!$%@? mi z ryja xD
2. Nie ma problemu z chodzeniem za rękę, czy z obejmowaniem się, ale jednak nie okazuje jakoś specjalnie "czulosci". Poprzednia dziewczyna na początku zbliżania się, patrzyła na mnie maslanym wzrokiem, a ona jest jednak trochę chłodna.
3. Jeśli chodzi o pisanie to jest spoko, sama inicjuje często.
4. Miałem okazję poznać jej rodzeństwo, wydaje mi się że nie zapoznawalaby chłopaka, z którym chciałaby się tylko ruchac.
Myślę czy nie zapytać jej po prostu, o nasza przyszłość, ale mam wrażenie że to średni pomysł.
#kiciochpyta #podrywajzwykopem #rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Z fartem
We dwoje jest po prostu raźniej. Związek to dla niej spędzanie czasu, robienie rzeczy, które ciężko samemu (w tym seks), pomoc sobie itp. bez zbędnych otoczek w stylu czułości, uczucia. Znaliśmy się długo, ale jej nie poznałem, bo robiła wiele, aby to utrudnić. Generalnie dobra
albo dyszysz jej w twarz i mruczysz jak zwyrol xD
To nie wiem czego się spodziewasz.
@Mirrabolo: No dobra. Tym razem uchodzi ci to na sucho ( ͡° ͜ʖ ͡°)