Chłop na majówkę z Adrianną do Nowego Jorku leci na 7 dni, oj bedzie się działo za wielko wodo, trzymajta się tam ludziska niby #przegryw ale jednak #wygryw
@drogba90 Ilosc blond Aniołków jakich tam zobaczysz przekroczy stężenie krytyczne. Taka amerykańska Stacy alby Jessica.... Mhm.. Ech jak to będzie bolało.
@bulbulator90 utrzymankiem? Ona do roboty mnie goni jak glupia, ciagle gada ze mam zmienic robote, robic jakies kursy, ewentualnie czegos na weekend poszukac. Dla niej to najlepiej chlop jakis pasuje co z 30k na miesiąc zarobi, żeby miec na jej zachcianki. Ja się na to nie pisze
@drogba90: przecież ty chłopie jesteś j-----m farmazonem. Piszesz że robisz za 3.5 koła w kołchozie a co tydzień/dwa jakieś urlopy masz jeździsz do tej Warszawy co też przecież hajs kosztuje. Nadodatek teraz nowy jork gdzie bilety też kosztują xD A chcesz rowery motory i inne duperele kupować przecież ty jakis k---a banan oski jestes i walisz w c---a że aż nie ładnie
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Na szczęście nigdy tego nie zobacze
To chyba jednak poczekam na "prawdziwa" miłość. Kiedyś przyjdzie, na pewno ( ͡º ͜ʖ͡º)