Aktywne Wpisy
salanderek +355
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
źródło: shopping
Pobierz
WielkiNos +186
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
źródło: temp_file404315186184103129
Pobierz

#bekazlewactwa #tusk #bekazpisu #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPO na dużo na sumieniu, ale obecna klasa polityczna jest tak #!$%@?, że naprawdę do PO mam najmniej zarzutów spośród obecnych.
I skończy się tym co mialo byc za Juliusza Brauna - niegospodarność z multum paradokumentów. Bo mało kto pamięta, ale Braun chciał wywalić 1z10, ale to złe pisiory wywaliły Wielką Grę.
źródło: 40B2F383-361E-4A49-8A45-F2D403010D6D
PobierzGdy Niedzielski z Pinokiem mówili zamykamy lasy to PO mówiła "szczepić pod przymusem".
Nigdy nie ma tak. że partia na którą chcesz głosować wypełnia w 100% albo nawet w dużej części Twoje oczekiwania. Gdyby istniało coś lepszego od PO to głosowałbym na coś lepszego, ale jaką mam alternatywę? Konfę z tymi katotalibami i
Gdy chodziło o KPO to zgrillowali ludzi Hołowni, ze byli przeciw niekonstytucyjnym zapisom, bo jako jedyni z tych co się określają jako demokratyczni zagłosowali przeciw łamaniu Konstytucji na którą PO czy Lewica tak samo mają wysrane jak PiS.
Krzyczą o Konstytucji a sami ją wielokrotnie za rządów PiSu łamali.
Albo to jak sędziowie o ich poglądach za GTA na furgonetkę prolife dają umorzonko?
Tymczasem Ty za GTA
@xDawidMx: xDDDDDDDDDDDD, ja #!$%@? skąd wy się bierzecie XD