Wpis z mikrobloga

Ciekawe czy wykopki by tak samo śpiewały o wolnej Palestynie gdyby ci ciapaci przeniknęli do Europy i zaczęli gwałcić ich bliskich czego zalążek widzieliśmy już jakiś czas temu we Francji. Hamas działa na identycznych zasadach co isis a ich wspólnym mianownikiem jest walka w imię ideologi przed którą nigdy się nie cofną

#izrael #wojna
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aquamen: w mojej pracy teorie spiskowe wiele razy się potwierdzały.Fajnie jest żyć w Polsce i się śmiać ,patrz foliarz ,ale jak już wyżej sięgniesz to zaczynasz łączyć kropki.Wielu ludzi nie wie co jest grane nawet ja ,ale to nic dobrego nie przyniesie.
  • Odpowiedz
@Aquamen: no tak nie wyszukasz.Nie znajdziesz kto jest kumplem kumpla w internecie.Nie znajdziesz kto jest właścicielem TVN,chociaż to jest publicznie znane.Nie znajdziesz ludzi i nazwisk którzy baluja w Londynie i to często muzułmanie z żydami.
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: to można różnie komentować.Jedni mówią ,że Ruskie wsparły Hamas ,drudzy że będzie wojna na kilka frontów z USA.(pelnoskalowa) tu indie mają swój udział w pomocy Żydom.Ja się nie boje używać tego słowa bo wobec mnie to akceptują.Lampedusa i polska zielona granicą.Kurde co jak co mamy normalny kraj.
  • Odpowiedz
@Aquamen: q--a chłopie nawet mi się nie chce pisać.Myslisz że te pastuchy bez wagnerowcow coś by zdziałały w Izraelu?Kto płaci wagnerowcom,skąd mają hajs.Ty myślisz ,że ja ci podam wszystko na tacy w internecie?P------y :P
  • Odpowiedz
  • 1
@ZuluScout @Yenn_z-Wyspy7Slonc Ta kwestia jest trochę bardziej złożona. Wiele ludzi błędnie postrzega to że Hamas prowadzi walkę w imię obrony praw Palestyńczyków i ich terytorium. Hamas może działać również z własnych interesów politycznych, dążąc do wzmocnienia swojej pozycji w regionie czy uzyskania poparcia społecznego poprzez prezentację się jako obrońca praw narodu palestyńskiego a tak naprawdę jak każda inna organizacja terrorystyczna dąży do narzucenia swojej wizji religii poprzez p-----c a to
  • Odpowiedz