Aktywne Wpisy
concordxxx +14
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +8
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
Przedweekendowe kwadratowanie.
W tym miesiącu: 403 km
Total explorer tiles 4090 (+31)
Max cluster size 1409 (+42)
Max square size 34x34 (~)
#rowerowyrownik #rower #gravel #rondo #otwock #kwadraty #100km x53
Skrypt | Statystyki
@PrzekliniakCQ: To jak to policzyłeś, ręcznie?
@Jerzu:
Newsletter od Stravy wspomniał o Stathunters i ma teraz mega popularność i skończyły się limity API.
W sumie te same problemy miało Squadrats - duża popularność - duże lagi. Strava limituje ilość połączeń z takich serwisów.
@PrzekliniakCQ: a jest ten sam model bez "Gravel" w nazwie i tańszy 25%? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://allegro.pl/oferta/siodelko-selle-italia-flite-boost-superflow-145-mm-14159677426
All - 6045
Yard - 3003
Ubersquadrat - 31x31 (!)
według Statshunters:
Max square:
@dybligliniaczek: model tak, wykonanie niestety nie. Inne materiały, na tym co podlinkowałeś ubrania kleją się materiału siodełka, nie da się na nim jeździć. Przymierzałem się, wolałem wydać trochę więcej i mieć spokój ¯\(ツ)/¯