Aktywne Wpisy

lecho182 +174
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
źródło: image
Pobierz
saintie +10
widzisz taka dupke, co robisz?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Gość jest mistrzem, z każdej afery wychodzi obronną ręką dostając przy tym poklask ludzi. Dosłownie jako jedyny z tych wszystkich ludzi, których afery w ostatnim czasie ujrzały światło dzinne nie poniósł żadnych konsekwencji a wręcz przeciwnie. Wykorzystał on swoją pozycje aby zdyskredytować każdego dookoła i to mu się udało. Ośmieszył gole, z laski zrobił k---ę a nowaczkiewiczowi przykleił łatkę ćpuna. Prawdopodobnie to wszystko prawda ale jednak sposób w jaki im to wytknął nie wywołując przy tym dramy i nie zostawiając im pola na dyskusje jest interesujący. Wracając do jego wcześniejszych dram to właśnie on często był tym, który obiektywnie nie miał racji ale swoją charyzmą tak potrafił zakręcić sytuacją, że wychodził z potyczek słownych zwycięsko. W sytuacji z japczanem on też był współwinny i japczan przyjął na siebie całą wine. I nie piszę tego negatywnie aby ludzie to podłapali i zechcieli go niszczyć, bo to i tak nic nie da. Po prostu podziwiam go i jest on dla mnie przykładem jak powinno radzić sobie właśnie z takimi sytuacjami.
#famemma
@hehe-s-x: Osobiście ogólnie miałem styczność kiedyś z ''koleżanką'' do której Xayooo jak to napisałeś ładnie spermił a po polsku nie tłiczowemu zalecał się w nieudolny sposób i ona jest taką typową atencjuszką to złe słowo, ale noo poleciała na
@Kisioj: Mnie bardziej zastanawia w jaki sposób miał niby ją obudzić inaczej XD