Aktywne Wpisy

IntruderXXL +151
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz
Ricx +227

źródło: temp_file4912378804748475671
Pobierz
Cześć przedsiębiorcze Mirki.
Pytanie skierowane do osób prowadzących JDG na ryczałcie lub ogólnie osób posiadających wiedzę w tym temacie.
Z Waszego doświadczenia czy będąc opodatkowanym na zasadach ryczałtu, będąc VAT-owcem i wystawiając jedną, góra dwie faktury w miesiącu jest się w stanie wszystkiego samemu dopilnować jeśli chodzi o księgowanie?
Pod uwagę biorę korzystanie z jednego z większych programów do fakturowania w Polsce (ale tu też jestem bardzo ciekaw, który program polecicie). Dodam, że chodzi o branżę IT. - Jasne, że można dać wszystko księgowej „niech się tym zajmie”, ale nie to o tym ten wątek. Nie jestem jeszcze programistą 15k ???? i każdy grosz się liczy tym bardziej na starcie.
Dziękuję z góry za podzielenie się Waszym własnym zdaniem. Pozdrawiam.
#ksiegowosc #infakt #ifirma #b2b #jdg
...tylko taguj @inFakt, żebym nie odpowiadał za konkurencję ;)
polecam rejestrację w Infakt z mojego linku aby dostać 10% zniżki na pierwszą płatność (bierz na rok z gory po okresie próbnym)
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
możesz też porejestrować się w innych wfirma i ifirma i ocenić co Ci sie bardziej podoba, wszedzie jest 30 dni darmo. Mi najbardziej podobał się interfejs infaktu jak wybierałem