Wpis z mikrobloga

@PlesnKaczora: Ale Ty sie nie masz wglebiac. Musisz sobie odpowieiec na jedno wazne pytanie - czy chcesz zeby dalej rzadzil pis czy nie.

Jesli odpowiedz brzmi tak to glosujesz na PIS albo konfederussje

Jesli odpowiedz brzmi nie to pozostaje matematyka

W tych wyborach nie ma mowy o sentymentach.
  • Odpowiedz
@PlesnKaczora: wykop to nie jest dobre miejsce na takie pytanie-nadreprentacja przegrywów, kuców i małolatów.

Zrób sobie jakiś test polityczny, a później zweryfikuj, czy nie są to tylko piękne hasełka
  • Odpowiedz
prosta sprawa - lubisz rzady pisu, to glosujesz na pis albo ich koalicjanta czyli KO czy tam PO.

Chcesz przestac sie wstydzic ze jestes polakiem, glosujesz na konfe.

@yhbgrobdoivbvwamsv: dla Konfiarzy wszystko takie proste jest! Tylko łączenie kropek nie wychodzi.
  • Odpowiedz
@PlesnKaczora: Nie ma dobrej rady. Zrób sobie latarnika wyborczego z przeczytaniem wyjaśnienia wszystkich pytań i przejrzyj postulaty partii by zobaczyć kto dla ciebie jest najbardziej git.

@PlesnKaczora: Trzecia Rzesza to bezideowcy, próbujący udawać jakąś alternatywę, a Lewica to infantylni neokomuniści.

@OlFunkyBastard: Trzecia rzesza. zabrzmiałeś jak rasowy pisowiec xD
  • Odpowiedz
zabrzmiałeś jak rasowy pisowiec xD

@Kryspin013: mój drogi dzbanuszku odnosiłem się do wypowiedzi Pani Karoliny Rucińskiej. No ale rozumiem, że mogłeś tego nie załapać, ostatnio często ci się to zdarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kryspin013: mój drogi dzbanuszku odnosiłem się do wypowiedzi Pani Karoliny Rucińskiej. No ale rozumiem, że mogłeś tego nie załapać, ostatnio często ci się to zdarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@OlFunkyBastard: masz plusa, faktycznie nie wiedziałem, że trzecia droga może mieć na listach odklejeńca na poziomie liderów list okręgowych w konfederacji
  • Odpowiedz