@piotrc90: Dzięki, w wolnej chwili zerkne. @gorzki99 Sądzę, że i tak nie ma takiej partia, żeby z czystym sumieniem zagłosować, a żeby na mniejszość zagłosować to też wypadałoby wiedzieć na kogo.
@PlesnKaczora: prosta sprawa - lubisz rzady pisu, to glosujesz na pis albo ich koalicjanta czyli KO czy tam PO. Chcesz przestac sie wstydzic ze jestes polakiem, glosujesz na konfe.
@PlesnKaczora: Konfederacji daleko do ideału ale jako jedyni są z poza układu i dają nadzieję na realną zmianę. Jeśli i oni zawiodą to dla tego chlewu obsranego gównem nie ma już nadziei. ( ͡°ʖ̯͡°)
@wiedzmy: Zdaje sobie sprawę, że to nie ten sam wykop co parę lat temu. Uwazam że to jest dobre miejsce do zadania takiego pytania. Mirek podlinkowal kanały i wystarczy.
@PlesnKaczora: Nie ma dobrej rady. Zrób sobie latarnika wyborczego z przeczytaniem wyjaśnienia wszystkich pytań i przejrzyj postulaty partii by zobaczyć kto dla ciebie jest najbardziej git.
@PlesnKaczora: Trzecia Rzesza to bezideowcy, próbujący udawać jakąś alternatywę, a Lewica to infantylni neokomuniści.
@OlFunkyBastard: Trzecia rzesza. zabrzmiałeś jak rasowy pisowiec xD
@Kryspin013: mój drogi dzbanuszku odnosiłem się do wypowiedzi Pani Karoliny Rucińskiej. No ale rozumiem, że mogłeś tego nie załapać, ostatnio często ci się to zdarza. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kryspin013: mój drogi dzbanuszku odnosiłem się do wypowiedzi Pani Karoliny Rucińskiej. No ale rozumiem, że mogłeś tego nie załapać, ostatnio często ci się to zdarza. ( ͡°͜ʖ͡°)
@OlFunkyBastard: masz plusa, faktycznie nie wiedziałem, że trzecia droga może mieć na listach odklejeńca na poziomie liderów list okręgowych w konfederacji
https://youtu.be/cJtebKe0U_Y?si=YxMOKuG7fx_Cp5eV
https://youtu.be/ozRghLa7LMA?si=YMEklVhlpKujMJ75
Linki to dwa ostatnie filmy dwóch kanałów ktore robią taką serię
Jesli odpowiedz brzmi tak to glosujesz na PIS albo konfederussje
Jesli odpowiedz brzmi nie to pozostaje matematyka
W tych wyborach nie ma mowy o sentymentach.
Chcesz przestac sie wstydzic ze jestes polakiem, glosujesz na konfe.
Zrób sobie jakiś test polityczny, a później zweryfikuj, czy nie są to tylko piękne hasełka
@PlesnKaczora: przybudowki popisu. Wszyscy juz byli w polityce i pokazali co naprawde robia
@yhbgrobdoivbvwamsv: dla Konfiarzy wszystko takie proste jest! Tylko łączenie kropek nie wychodzi.
@missioncritical: oświeć nas swą mądrością, prosimy!
@PlesnKaczora: Trzecia Rzesza to bezideowcy, próbujący udawać jakąś alternatywę, a Lewica to infantylni neokomuniści.
¯\(ツ)/¯
@OlFunkyBastard: Trzecia rzesza. zabrzmiałeś jak rasowy pisowiec xD
@Kryspin013: mój drogi dzbanuszku odnosiłem się do wypowiedzi Pani Karoliny Rucińskiej. No ale rozumiem, że mogłeś tego nie załapać, ostatnio często ci się to zdarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OlFunkyBastard: masz plusa, faktycznie nie wiedziałem, że trzecia droga może mieć na listach odklejeńca na poziomie liderów list okręgowych w konfederacji