Aktywne Wpisy
Blondynka34 +31
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Zaczynamy fikołki neuropkow, uprzedzam że będą podwójne salta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #krajzdykty #polityka
A może masz na myśli współpracę w zakresie przekazywania informacji o działaniach wywrotowych prowadzonych przez obce wywiady na terenie naszego kraju? ;)
Mimo całej mojej niechęci do tych ruskich morderców i parszywych mord to jednak nie uważam że działania wywrotowe na
To już wiele wyjaśnia kim jest szanowny Sławomirek.
Wrzucam screena w komentarzu, bo wielki op nawet nie pofatygował się, żeby wrzucić tu ten artykuł 2.
To były czasy, gdy Rosja jeszcze dla wszystkich wydawała się być w miarę normalnym krajem. Podpisywanie takich dokumentów w 2023 roku byłoby irracjonalne, ale patrzenie na podpisane
Dzięki cymbalom z PiS już żaden wywiad nie będzie chciał podpisać umowy z polskim bo może zostać ujawniona
I uważasz, że całe nato nie współpracowało z ruskim wywiadem w sprawie terrorystów?
@Ktore_to_juz_konto: to już dla was w tym pisie Czechy, które są z nami w UE i w NATO nie są krajem zaprzyjaźnionym tylko neutralnym? Ja #!$%@?. Widać PiS urabia grunt pod wyjście z UE i nato
@Ktore_to_juz_konto: Tak. Możesz se #!$%@?ć pisowcu do woli ale nie zakłamiesz tego, że to była dobra decyzja. Poza tym współpraca służb to normalna kwestia.
@tomaszk158 dokładnie, od tego właśnie jest FSB, od zatrzymywania uciekinierów kryminalnych