Aktywne Wpisy
prawiczek92 +2
Jak dalem gumę na włosy to wyglądam starzej a wy jak uważacie #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde
deiceberg +1
#przegryw #sex #pytaniedoeksperta
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Świat czy wam się to podoba czy nie, jest bardzo otwartym miejscem. Otwartym to znaczy nie jest czymś trudnym w dzisiejszym świecie po prostu zostawić jeden kraj dla drugiego. Prawica lubuje się w szczuciu na różne grupy społeczne tylko dlatego, że ludzie chcą myśleć i żyć po swojemu, jak w wielu innych krajach. Chcą żyć bez strachu o jutro. Nie chodzi tu tylko o sytuację ekonomiczną, ale o sam fakt tego czy jutro to nie ja stanę się wrogiem narodu i ktoś będzie mnie obdzierał z prawa do nazywania się mieszkańcem danego kraju.
Cały szkopuł polega na tym, że ludzie nie chcą się bać o to jutro, a w momencie w którym kraj ich do tego zmusi emigracja z niego nie stanowi dziś większego problemu jak kiedyś. Zwłaszcza wśród młodych, bo mają całe życie przed sobą. W naszych globalistycznych czasach to już nie jest tak że ta biało czerwona flaga i kwestia urodzenia się 5 kilometrów w odpowiednią stronę od polskiej granicy stanowi sens honoru w życiu...
Państwa są trochę jak dostawcy internetu. Jak nie podoba Ci się w Orange, Netii czy T Mobile to rezygnujesz z płacenia im i idziesz do innej firmy. Płacisz za to żeby dostać możliwie jak najlepsze usługi. W momencie w którym słyszysz że jako klient jesteś problemem, a wręcz wrogiem to przecież nie dasz się tak traktować i idziesz gdzie indziej.
Zastanawialiście się co się stanie jak już ustalicie, że homoseksualiści, górnicy, lekarze, nauczyciele, osoby chcące prawa do aborcji te wszystkie inne grupy, które PiS i Konfa od lat próbują wskazać jako przyczynę problemów w społeczeństwie się po prostu wyniosą? Serio myślicie, że utworzycie sprawnie działające państwo z miękkiego społeczeństwa, które będzie was słuchało tylko ze strachu przed czymkolwiek co wymyślicie że na nich czyha?
Smutno mi się o tym piszę, bo to nie jest tak, że chce stąd wyjechać. Ale ten kraj od 8 lat stara się mnie albo nastraszyć wrogami czyhającymi z każdej strony, albo pokazać, że nie jestem potrzebny, a wręcz sam jestem wrogiem, bo chce żyć tak jak widzę że żyją znajomi z innych krajów. Po co więc tracić tu czas i dawać się opluwać? Jakbym sobie nie wyobrażał swojej przyszłości w tym kraju przy aktualnej władzy to nie ma w tym grama spokoju. A tylko tego jako obywatel chce. Spokoju o jutro.
Dlatego niewykluczone, że wybory 15 października będą moimi ostatnimi wyborami w tym kraju.
#wybory #polska #bekazpisu #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
@ruda_stuleja: Lekarze juz masowo uciekaja, co robi prawica po slynnym "niech jada"? Wymysla zeby siłą zmusic takiego lekarza do zwracania kasy za swoje studia pracujac tutaj xD
Dokładnie o tym samym myślę. I sam nie jestem lepszy, bo robię aktualnie doktorat (i to jeszcze w PAN więc dodatkowo czuje się urażony jak pisowcy śmią mówić, że nie jestem patriotą i polakiem). I na tym doktoracie wiecznie mierze się z rzeczywistością, która pod rządami PiSu pokazuje mi, że tacy jak ja po prostu nie są potrzebni. No bo jak zajmuje się biologią to pewnie jestem ekoświrem. A jeszcze