Wpis z mikrobloga

@nieludzki666: no ale jak mają dzieciaka ukarać za teoretyczną sprzedaż laptopa?

Nie mogą, więc regulamin też zapewne nic o tym nie mówi. Z resztą kto miałby za to odpowiadać? Nauczyciel? Czy laptopy to własność szkoły? Tez nie...

I rozumiem o czym mówisz, i tak to jest dramat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@nieludzki666: jak ja chodziłem do technikum to zabroniłem rodzicom kupować książki i powiedziałem, że i tak nie będę ich nosić. Jeden zeszyt do kilku przedmiotów. Problem z ciężkim plecakiem rozwiązany.
  • Odpowiedz
@nieludzki666:

Się pytam po co to? Może ma ktoś większa wiedzę jakie jest przeznaczenie tego laptopa?

Jeśli chcieli tym kupić nasz głos to się nie udało.

Sam sobie odpowiedziałeś. A jak chcesz oficjalnej odpowiedzi to szukaj tego w KPO pod kompetencjami cyfrowymi
  • Odpowiedz
@nieludzki666: umowę można anulować nikt wam tego sprzętu na siłę nie chce wciskać idź do dyrektorki oddaj kompa oddaj umowę i powiedz żeby sobie to w buty wsadziła albo grzeczniej że żona się pomyliła i lepiej niech tego lapka dostanie jakaś bardziej potrzebująca rodzina
  • Odpowiedz
@nieludzki666 Twoje dziecko chodzi do szkoły w Ugandzie że ma tak wypchany ten plecak? U nas w szkole dzieci mają szafki i tam mają wszystkie rzeczy schowane a w plecaku mają tylko picie, śniadaniówkę, piórnik, co któryś dzień strój na WF.
  • Odpowiedz