Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +9
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
mickpl +145
No i co ten Tusk niby teraz zrobi.
Zapomniał, że nie jest sam w koalicji niczym na tym memie o gościu, który zapomniał, że nie jest w Internecie. Mają jakieś 3 tygodnie aby przepchnąć 0% żeby weszło od stycznia. Obaj koalicjanci NEIN. Pozamawiali se badania, zobaczyli, że ich elektorat tego nie chce i choćby skały srały zdania teraz nie zmienią XD
No niby można to głosować z pisem. Przysiąść, porozmawiać w przerwie między aresztowaniami XD No ale tak trochę głupio jakby no.
Niby
Zapomniał, że nie jest sam w koalicji niczym na tym memie o gościu, który zapomniał, że nie jest w Internecie. Mają jakieś 3 tygodnie aby przepchnąć 0% żeby weszło od stycznia. Obaj koalicjanci NEIN. Pozamawiali se badania, zobaczyli, że ich elektorat tego nie chce i choćby skały srały zdania teraz nie zmienią XD
No niby można to głosować z pisem. Przysiąść, porozmawiać w przerwie między aresztowaniami XD No ale tak trochę głupio jakby no.
Niby
Pinokio, Obajtek i Glapa
#bekazpisu #tvpis #orlen #paliwo #afera
Elo, pora na cs'a
a Niemcy to geje
Chociaż w zasadzie już są.
Wiec to zrobią.
Morał? Obie strony są nieodpowiedzialne. Chociaż to PO szarżuje bez jakichkolwiek zasad
nikt z moich znajomych nie internetowych nawet nie wspomnial o czyms takim ze ej nie mogłem zatankować w calym miescie.
a fotki z karteczkami to pewnie standardowo wisza w jakimś promilu stacji w polsce.
nawet panika kovidowa nie zerwała łancuchów dostaw więc ta afera śmierdzi straszne.
ktoś tu wchuja polecial a pelikany lubią z połykiem ¯\(ツ)/¯
@Arcyksienciuniu: hahahaha wyjdź z domu trollu i pójdź na najbliższą stację XDD wyłączył tv i wyłączył myślenie xD
A problem jest bardziej złożony, bo Orlen nie dostarcza 100% zapotrzebowania, ale ma dumpingowe ceny przez to innym nie opłaca się importować. To powoduje, że jest mniej paliwa niż byłoby normalnie. Druga sprawa jest taka, że dosłownie wszyscy spodziewają się podwyżki po wyborach więc tankują na zapas.