Wpis z mikrobloga

Nie potrzebujesz wrogów jeżeli masz lewackich przyjaciół.

Wystarczy jakiekolwiek pomówienie, nawet bez dowodów aby wszyscy się od Ciebie odwrócili, biznes to biznes. Nikt nie będzie trzymał się blisko osoby, która na skutek pomówień może zacząć ciągnąć w dół i generować straty. Przerażające to jest.

W sumie mi tego Gargamela to żal, chłop na jednym nagraniu mówił "Gardzisz mną, nie szanujesz mnie". Dla mnie to on jest ofiarą a nie te Julki. Ma pełno kompleksów, widzi we wszystkich rywali. Jego była zyska na tym kapitał, natomiast on jeszcze bardziej zapadnie się w traumach, które i tak już miał.

A co do pronciarza to nawet nie ma co komentować, on nic złego nie zrobił. Pełnoletnie, dojrzałe laski poszły w nim w tango i tyle. Japoński CHAD powinien wszystko obrócić w żart i nawet nie próbować się tłumaczyć bo nie ma z czego.

Największym chichotem losu jest to, że broni go największy wróg xD

#gonciarz
#gargamel
Vamyss - Nie potrzebujesz wrogów jeżeli masz lewackich przyjaciół.

Wystarczy jakieko...

źródło: image

Pobierz
  • 7
@Vamyss: zal to nie ale w ch smutne; cpuny jakies, koledzy ktorzy tylko robia z toba yt a tak to zadni koledzy, ot algorytm was paruje jako tych ktorych chca ogladac wiec robicie to razem, jakies cpunki ktorych gonciarz potrzebowal zeby wybijac kanal na yt, bez tej kasi to nikt by go nie ogladal, po powrocie z japonii rownia pochyla