Aktywne Wpisy
WielkiNos +104
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
Fanath 0
Mirki, jakie znacie sposoby na utrzymywanie statusu w #teams na zielono mimo bycia z dala od klawiatury? Denerwuje mnie to, że na każde 5min muszę poruszyć myszką ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kumpel mi sprzedał patent: postawienie myszki na zegarku analogowym tak, żeby sekundnik co minutę oddziaływał na laser myszki i poruszał kursorem. Problem w tym, że nie mam odpowiedniego zegarka analogowego (musi być odpowiednio niewielka odległość lasera od
Kumpel mi sprzedał patent: postawienie myszki na zegarku analogowym tak, żeby sekundnik co minutę oddziaływał na laser myszki i poruszał kursorem. Problem w tym, że nie mam odpowiedniego zegarka analogowego (musi być odpowiednio niewielka odległość lasera od
Wystarczy jakiekolwiek pomówienie, nawet bez dowodów aby wszyscy się od Ciebie odwrócili, biznes to biznes. Nikt nie będzie trzymał się blisko osoby, która na skutek pomówień może zacząć ciągnąć w dół i generować straty. Przerażające to jest.
W sumie mi tego Gargamela to żal, chłop na jednym nagraniu mówił "Gardzisz mną, nie szanujesz mnie". Dla mnie to on jest ofiarą a nie te Julki. Ma pełno kompleksów, widzi we wszystkich rywali. Jego była zyska na tym kapitał, natomiast on jeszcze bardziej zapadnie się w traumach, które i tak już miał.
A co do pronciarza to nawet nie ma co komentować, on nic złego nie zrobił. Pełnoletnie, dojrzałe laski poszły w nim w tango i tyle. Japoński CHAD powinien wszystko obrócić w żart i nawet nie próbować się tłumaczyć bo nie ma z czego.
Największym chichotem losu jest to, że broni go największy wróg xD
#gonciarz
#gargamel