Aktywne Wpisy

badreligion66 +355
źródło: temp_file302753039126793122
Pobierz
mirko_anonim +43
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
źródło: total-fertility-rate-in-europe-2023-4-data-v0-75tkkqth5kzc1
Pobierz

A tu już do kibiców #wislakrakow więc możesz skończyć czytać jak Cię nie interesuje
- kurde widać różnicę po wejściu Sapaly
- ogólnie Wisła coraz lepiej wygląda. Walcza do końca,krótkie podania, dynamicznie grają. Coś z tego może będzie
- dużo się narzeka na Szota, ale ma przebłyski dobrej gry
- i kurde i mimo wszystko ograliśmy Lechię drugim składem, to buduje :D
A nie chce mi się więcej pisac
Fernandez ledwo oddycha a wszedł w drugiej połowie?
Baena to samo tyle, że w ofensywie i
@Aerwin: Ale grupa debili też sprawiła, że byliśmy ziomeczkami z nimi.
Dla mnie nigdy nie było żadnych zgód i dziwnie patrzy mi się gdy młyn skanduje nazwę drużyny naszych przeciwników na boisku.
Tylko Wisła!
@JustKebab: Szot ma głupie błędy w obronie i debilne faule w pobliżu naszego pola karnego.
Z Motorem przez jego bezsensowny faul straciliśmy bramkę.