Wpis z mikrobloga

Który uczestnik najbardziej podoba Ci się wizualnie?

• Paweł 39.7% (122)
  • Sroch 5.5% (17)
  • Mostowiak 50.5% (155)
  • Kudłaty 1.6% (5)
  • Jacek 2.6% (8)

Oddanych głosów: 307

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polnischefuhrer: wygrywał bo wydawał się wyjątkowo fajny, nie sadze, ze przez wygląd. Nie jest brzydki, ale ze wszystkich przystojnych facetów jakich widziałam, to on się nawet do przystojnych nie zalicza ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Bebemos u mnie też na początku wizualnie zdecydowanie wygrywał Roch z całego męskiego grona, ale teraz na tym etapie nie potrafię nie utożsamiać tego przebrzydłego charakteru z jego aparycją i jakoś automatycznie jego twarz wydaje się brzydsza po tym co sobą reprezentuje
  • Odpowiedz
@z7bzkm: na początku Marvin i Roch. Z tym, że wygrywał Roch właśnie przez fajne pokazanie się. Marvin mi się ślimaczył.
Później Sraluch ujemnie zrochowiał, a Marvin ku górze. I ostateczna rozgrywka + dla Marvina!
  • Odpowiedz
@z7bzkm Rochuj nie jest przystojny, nie jest nawet ładny. Po prostu wygląda na niegroźnego co wpływa na jego pozytywny odbiór przez kobiety - jak facet z pomalowanymi paznokciami może być zjebem? XD +teraz po prostu laskom podobają się tacy faceci, ale gdyby usunąć stylowke i „aurę” to jedyne co zostanie to zęby jak królik XDDD
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer @wszystkienickijuzzajete @Bebemos: ja na samym początku sama typowałam Rocha i Marvina ale tak już mam, że jak poznaję czyjść charakter i wychodzi, że charakter jest paskudny, to nagle dostrzegam dużo cech wizualnych, które w ogóle mi się nie podobają, w przypadku Rocha nagle magicznie zaczęłam zwracać uwagę na dziewiczy wąs + bardzo specyficzny zgryz, że jak się śmieje to mi się kojarzy z tym pokemonem - Rattata
  • Odpowiedz