Wpis z mikrobloga

#afera #gonciarz #youtube

Czyli ogólnie to wychodzi na to, że zaburzone laski, spotykają się z zaburzonymi facetami i teraz niby jest afera i facet zły.
Tzn. nie żebym miał bronić prąciarza bo to pajac (feminiści nie są normalni) jednak trudno jest mi zrzucić na niego w 100% jak koleś sam jest zaburzony i uzależniony xD. To by nie było uczciwe.

Pewnie niedługo wpadną kolejni znani feminiści.

PS. Swobodna teza - gonciarzowi siadła na psyche sytuacja z kasią.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@7160: https://www.instagram.com/dabrowskadaria_/ dwa filmiki o gonciarzu są. Ogólnie, że gonciarz zły manipulant manipuluje biedne młode kobiety. I feminista w Internecie a tak na prawde to nie szanuje kobiet. (to to akurat nic dziwnego po akcji z kasia i po tym jakie ma kompleksy). Ogólnie ciekawie się dzieje, bedzie jeszcze sporo obrzucania błotem coś czuje.
  • Odpowiedz
Czyli ogólnie to wychodzi na to, że zaburzone laski, spotykają się z zaburzonymi facetami i teraz niby jest afera i facet zły

@Variv: Afera jest kompletnie o coś innego - o to, że typy, które przywdziały maski "feministów", "lewaków" i innych social warriorów walczących o prawa kobiet, tymi samymi kobietami pomiatali i traktowali je przedmiotowo. Choć przy Gonciarzu to Gargamel wypada naprawdę bardzo dobrze XD
  • Odpowiedz
  • 5
@washingtonbullet: To, że feminiści to zjebni faceci to nic nowego xD. Tylko kobiety nigdy nie chcą w to wierzyć. Hmm czy ja wiem, u gonciarza nie ma mowy o przemocy fizycznej. Gonciarz tez spotykał się z pełnoletnimi kobietami. A to, że był p------y? No cóż trudno nie byc p-------m jak się ma ewidentne zaburzenia i się bierze n-------i.
  • Odpowiedz
@Lewacka_zydokomuna z ciekawości. Jak definiujesz feminizm dzisiaj? Bo ja uważam, że prawa są już w całości zrównane. Na ten moment został jedynie temat aborcji, który moim zdaniem powinien wrócić do starego kompromisu. Nie widzę za bardzo o co tu jeszcze walczyć.
  • Odpowiedz