Aktywne Wpisy
jakis_login +169
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka

źródło: IMG_20240911_215639
Pobierz
RitmoXL +54
Link do filmu:
https://www.instagram.com/reel/CxsTKo3t7I_/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #ppdryw #logikaniebieskichpaskow
A dobra bo #!$%@? jest o to, że wszystkich daje w lewo, ale punkt podtrzymuję, opisów przed sparowaniem 99% osób nie czyta niezależnie od płci.
@Buberek: to znaczy, że się podobają czy nie? Bo ja nie ogarniam tindera
@przegryw_z_piwnicy:
w lewo=nie, w prawo=tak
Osoby z którymi mogę popisać rozpoznaje zazwyczaj po typie osobowości i naprawdę wydają się spoko i raczej też patrzą na opisy. Nie jestem ani super brzydki ani super ładny ;)
Komentarz usunięty przez autora
I jeszcze jak teraz czytam ten desperacki płacz przez śmiech tych chłopów na instagramie co komentują to aż śmiać mi się zachciało. Komentarze typu "baba nie wie czego chce". No tak, czyli ma dawać jak typowy mirek-desperat-spermuch wszystkich na prawo i wtedy będzie okej i spoczko?
Pomijając, że gardzę ludzi za używanie takich g---o-portali to